Selektor paketa tekućih računa

 

Odaberite FlexiPLUS paket koji najbolje odgovara vašim potrebama te ostvarite popuste i pogodnosti u korištenju bankarskih usluga.

Životne potrebe

 

Zvuči li Vam kombinacija fleksibilnosti i vrijednosti privlačno? Isprobajte jedan od naših FlexiPLUS paketa tekućeg računa!

Ugovaranjem FlexiPLUS paketa imate mogućnost korištenja više usluga uz dodatne pogodnosti, a sve u cijeni jedne mjesečne naknade.

Plaćate li mjesečno račune za vodu, struju, ostale režije? Koristite li kreditnu karticu ili biste ju željeli koristiti? Jeste li ikada imali nepredviđene troškove? Želite li biti dodatno osigurani zdravstveno, u kući ili na cesti? Većina ljudi koji su odgovorili pozitivno bar na dva pitanja odabrala je FlexiFIT paket!

Odaberite i vi svoj FlexiPLUS paket!

Prednosti

 • Jedinstvena mjesečna naknada

  Jedinstvena mjesečna naknada

  Koristite sve usluge u paketu, a plaćate jedinstvenu mjesečnu naknadu.
  Koristite više, plaćate manje!

 • Povoljnija kunska plaćanja kod većine paketa

  Povoljnija kunska plaćanja kod većine paketa

  50% posto niža naknada za kunska plaćanja putem on-line bankarstva kod većine ponuđenih paketa ili
  u potpunosti bez naknade u FlexiFIT paketu!

 • Dodatne pogodnosti

  Dodatne pogodnosti

  U gotovo sve FlexiPLUS pakete uključili smo i usluge osiguranja ili asistencije, odaberite sami što želite koristiti!

 

Odaberite FlexiPLUS paket:

DOSTUPNO
SAMO
ONLINE

FlexiKlik&Go

FlexiSTART

FlexiFIT

15 kn/mj.

35 kn/mj.

60 kn/mj.

+ vođenje tekućeg računa

+ vođenje tekućeg računa

+ vođenje tekućeg računa

+ Mastercard debitna kartica tekućeg računa

+ Mastercard debitna kartica tekućeg računa

+ Mastercard debitna kartica tekućeg računa

+ On-line bankarstvo (mojaRBA mobilno bankarstvo i internetsko bankarstvo)

+ On-line bankarstvo (mojaRBA mobilno bankarstvo i internetsko bankarstvo)

+ On-line bankarstvo (mojaRBA mobilno bankarstvo i internetsko bankarstvo)

DOSTUPNO
SAMO
ONLINE

+ prekoračenje do 200% redovnih primanja max. 20.000 kn

+ prekoračenje do 300% redovnih primanja max. 40.000 kn

 

+ 50% povoljniji kreditni transfer nacionalni u kunama putem on-line bankarstva u korist računa poslovnih subjekata u Banci i računa u drugim bankama

+ neograničen broj kreditnih transfera nacionalni u kunama putem on-line bankarstva u korist računa poslovnih subjekata u Banci i računa u drugim bankama

 

+ osiguranje za slučaj smrti uslijed nezgode ili bolesti

+ dodatno zdravstveno osiguranje
ili
ORYX Asistencija Pomoć u kući i Pomoć na cesti

 

+ vođenje deviznog računa

+ vođenje deviznog računa

 

+ Visa debitna kartica deviznog računa

+ Visa debitna kartica deviznog računa

 

+ vođenje žiro računa (kunski i devizni)

+ vođenje žiro računa (kunski i devizni)

 

+ eBroker usluga

+ eBroker usluga

   

+ kreditna kartica po izboru (Visa Classic, Visa Gold, Visa IF, Mastercard)

*Ponuda vrijedi do 31.12.2021. za sve nove klijente koji otvore FlexiKlik&Go paket tekućeg računa online.   **Ponuda vrijedi do 31.12.2021. za klijente koji preusmjere redovna primanja u RBA. Više informacija saznajte od naših djelatnika.

Osiguranja i usluge asistencije

 • Osiguranje za slučaj smrti uslijed nezgode ili bolesti
  • Uniqua osiguranje u slučaju smrti od nezgode ili bolesti

   Osigurajte se i u slučaju nepredvidivih životnih situacija omogućite vašim najbližima dodatna financijska sredstva. Osigurani iznos u vrijednosti od 15.000,00 kuna biti će isplaćen zakonskim nasljednicima. U slučaju da u trenutku nastupa situacije postoje potraživanja Banke po vašem tekućem računu, iz osiguranog iznosa bit će pokrivena potraživanja, a razlika do punog iznosa bit će isplaćena nasljednicima.

 • Dodatno zdravstveno osiguranje
  • Uniqua dodatno zdravstveno osiguranje

   Osigurajte si dodatnu zdravstvenu zaštitu koja vam u svakoj godini korištenja police omogućuje obavljanje specijalističkih pregleda do iznosa od 750,00 kuna i dijagnostičkih postupaka do iznosa od 750,00 kuna, ukoliko su medicinski indicirani. Preglede i pretrage za vas dogovara i organizira medicinska služba MedUNIQA (tel. +385 1 6324 275), čiji stručni savjetnici su vam na usluzi 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu, a zdravstvene usluge možete obaviti u ugovornim ustanovama UNIQA-e. Saznaj više

 • ORYX Asistencija Pomoć u kući i Pomoć na cesti
  • Uniqua dodatno zdravstveno osiguranje

   Pomoć u kući i Pomoć na cesti u hitnim slučajevima kada Vam je brzina rješavanja nastale situacije najvažnija, dovoljno je znati besplatni telefonski broj ORYX Kontakt centra za RBA klijente 0800 5003 (dežuran 24 sata na dan). Dogodi li vam se kvar na vozilu, usluga Pomoć na cesti omogućit će vam otklanjanje kvara na licu mjesta ili besplatan prijevoz vozila do najbližeg servisa. Usluga Pomoć u kući odnosi se na hitne intervencije koja uključuje usluge bravara, vodoinstalatera, stolara, staklara i električara do iznosa od 1.500,00 kuna godišnje. Paket uključuje i aplikaciju Putni anđeo za pametne telefone, koja praćenjem brzine, buke u vozilu i drugih parametara prepoznaje prometnu nezgodu i automatski poziva hitnu pomoć, policiju, vatrogasce ili pomoć na cesti. Dodatno, članska kartica omogućuje vam neograničeno korištenje popusta na prodajnim mjestima partnera ORYX Programa ušteda. Saznaj više

Zatražite online i ostale proizvode

U našoj online ponudi nalaze se i drugi proizvodi koji bi vam mogli biti od koristi i koje možete ugovoriti ili zatražiti online. 

Posjetite ePoslovnicu

ORYX Asistencija - obavijest

 

Neprekinuta isporuka usluge

U skladu s novonastalom situacijom izazvanom epidemijom virusa COVID-19 te sukladno Odluci o ograničenju rada i mjerama ponašanja Stožera civilne zaštite, obavještavamo vas da je ORYX Asistencija poduzela sve potrebne mjere kako bi zaštitila zdravlje zaposlenika i klijenata te osigurala kontinuitet poslovanja i neometano korištenje usluga krajnjim korisnicima (rad call centra 0-24 h, isporuka usluge na terenu).
ORYX Asistencija nastavlja s redovnim radom i isporukom svih ugovorenih usluga na području cijele Europe za sve proizvode sadržane u FlexiPLUS ili Premium paketima Raiffeisen banke.

Podrška

RBA INFO

Nazovite nas na info telefon

Email

Pošaljite nam email

Poslovnice

Pronađite najbližu poslovnicu