Kako ugovoriti mojaRBA?

 

Jednostavno! mojaRBA mobilno bankarstvo možete ugovoriti:

• u mojaRBA aplikaciji izborom opcije "Aktivacija videopozivom", nakon što ste preuzeli aplikaciju na svoj mobitel,
• putem internetskog bankarstva,
• u poslovnici.

 

mojaRBA aplikacija je uvijek „nova“

Bez predaha radimo na dodavanju novih funkcionalnosti i sa svakim ažuriranjem aplikacije dobivate više mogućnosti za bolje upravljanje svojim novcima.

mojaRBA

 • Jednostavnost plaćanja

  Jednostavnost plaćanja

  Plaćajte sigurno gdje god se nalazili. 

 • Kontrola troškova i prihoda

  Kontrola troškova i prihoda

  Lakše pratite i upravljajte troškovima.

 • Personalizacija prikaza računa

  Personalizacija prikaza računa

  Prilagodite prikaz svojim potrebama.

 

Život je lakši kad se dio bitnih aktivnosti odvija online

mojaRBA mobilno bankarstvo je siguran i jednostavan način da svoje svakodnevne obveze oko plaćanja odradite u hodu, s bilo koje lokacije. Besplatno preuzmite aplikaciju i, kad se radi o plaćanju prijateljima ili raznim institucijama, potpuno zaboravite na poslovnice, šaltere i redove.

Dogovorite sastanak

Molimo Vas unesite ime i prezime, minimalno 4 znaka.
Ovo polje je obavezno.
Ovo polje je obavezno.
Molimo Vas unesite ispravnu email adresu.
Ovo polje je obavezno.
Sjela je plaća ili mirovina na vaš tekući i na račun osobe koja vas je preporučila? Super! Uplatit ćemo 350 kuna na oba računa jednokratno tijekom sljedećeg mjeseca.
Suggestions

Your input is valuable to us. Please send us your suggestions.

Ovo polje je obavezno.
Ovo polje je obavezno.
Ovo polje je obavezno.

RBA podržala završni event programa AmCham Talents 2016.

15.12.2016

Marko Jurjević, član Uprave Raiffeisenbank Austria d.d. (RBA) pozdravio je polaznike programa AmCham Talents 2016. na završnom eventu i svečanom proglašenju dobitnika nagrada.

 

Marko Jurjević, član Uprave Raiffeisenbank Austria d.d. (RBA) pozdravio je polaznike programa AmCham Talents 2016. na završnom eventu i svečanom proglašenju dobitnika nagrada.

U hotelu Esplanade, okupio se veliki broj polaznika programa koji su trudom i zalaganjem u proteklih nekoliko mjeseci zaslužili nagrade i priznanja. Na samom početku pozdravni govor održala je Andrea Doko Jelušić, izvršna direktorica Američke gospodarske komore u Hrvatskoj, a nakon nje kratko se obratio i Berislav Horvat, Country Managing Partner u EY Hrvatska.

Marko Jurjević se u svom pozdravnom govoru obratio polaznicima programa te istaknuo sljedeće: "Svjesni smo činjenice da danas veliki broj mladih odlazi iz Hrvatske i karijeru započinju ili nastavljanju u inozemstvu. Ipak, svi vi dokaz ste da se situacija ipak mijenja u pozitivnom smjeru i da postoje oni koji ulažu u svoje obrazovanje i koriste naučeno u svakodnevnom poslovanju. RBA u svom poslovanju veliki naglasak stavlja na suradnju i komunikaciju između kolega, posebno izvan svoga djelokruga rada. Zato svake godine uključujemo i naše djelatnike u program, te smo ponosni što smo prošle godine imali pobjednicu, a ove godine finalista. Program AmCham talents izuzetno je kvalitetan i sigurno će svatko od vas iskoristiti sve što program pruža.

"Nakon uvodnih govora, uslijedilo je predstavljanje finalista: Drago Žilić, RBA, Andrea Smetko, IN2 i Martina Boban, Novartis Hrvatska d.o.o. a zatim i natjecateljski dio u kojem je svaki od tri kandidata održao izlaganje na temu "ekonomija dijeljenja" te obrazložio njene pozitivne i negativne strane i u zaključku naveo što osobno misle o tom svjetskom trendu koji je polako počeo ulaziti u sve gospodarske grane. Nakon izlaganja, finalisti su odgovarali na pitanja pripremljena od strane žirija, te su nakon toga članovi žirija odlučili i o pobjedniku.

Martina Boban proglašena je pobjednicom ovogodišnjega programa, dok je drugo mjesto zauzeo Drago Žilić, a treće mjesto pripalo je Andreji Smetko. 


Online Banking
Poslovanje s bankama
Poslovni
Publikacije

Naslov scheduler

 

Naslov scheduler

Naslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov scheduler

098 9842 972

Bruno 18.06.2018. 15:00 sati.

NaslovNaslov

 

Promjena nakon objave danas 16:18 555555

TEST 10:27