Kad su klijenti u žiriju, nagrade su nam još draže!

16.02.2024

Bogatiji smo za tri nove medalje ICERTIASA

 

Paletu medalja ICERTIASA, u sklopu koje smo prijašnjih godina dobili Best Buy Award za kartično poslovanje i digitalne bankarske usluge, upotpunile su još tri nove medalje.

Potrošači su nas izabrali kao banku s najboljim omjerom cijene i kvalitete bankarskih usluga na domaćem tržištu, pa smo tako osvojili medalje Best Buy Award za ponudu kredita stanovništvu te za naše poduzetničke kredite.

Također, ove godine ponovno smo potvrdili i medalju „Customers' Friend - Jer mi cijenimo svoje klijente“. To je program koji promovira i potiče kvalitetan odnos kompanija i njihovih kupaca, klijenata, zaposlenika te poslovnih partnera.

Ova posebna priznanja su nam izuzetno važna jer pokazuju visok stupanj zadovoljstva naših klijenata, kako fizičkih osoba, tako i poslovnih korisnika.

No, ne slavimo samo mi, slavi i Raiffeisen Leasing, koji je dobitnik medalje Best Buy Award u kategoriji Leasing za financiranje kupnje vozila.

Klijenti su istaknuli RBA proizvode i usluge kao one koji nude najbolju cijenu i istovremeno vrhunsku kvalitetu, a ove medalje nas inspiriraju da nam najbolje korisničko iskustvo ostane ultimativni cilj.