Napomena: za pristup stranici za otkup bodova Zlatne RBICE kao i za provjeru stanja skupljenih i potrošenih bodova, potrebno je koristiti preglednike Internet Explorer ili Mozilla Firefox.

Nazad

Zlatna RBICA

U nagradnom programu Zlatna RBICA vaša kuna vrijedi više! Kako biste postali član programa dovoljno je biti korisnik RBA osobne MasterCard ili Visa kreditne kartice i automatski ste uključeni! Program je u potpunosti besplatan, a jedino što trebate činiti je pri kupnji koristiti RBA kartice!


Zlatna RBICA je nagradni program koji vam omogućuje da svakim plaćanjem RBA karticama (kreditnim i debitnim) sakupljate bodove na bilo kojem prodajnom mjestu u zemlji i inozemstvu, kod plaćanja robe i usluga preko Interneta, uključujući i kupovinu na rate. Bodove za vas skupljaju i sve kartice vaših dodatnih korisnika i opunomoćenika. Zamijenite bodove za kune Zlatne RBICE na vašoj kartici i trošite ih kad god zaželite, na bilo kojem prodajnom mjestu RBA partnera.

Prednosti programa

 • Besplatno članstvo
  Sudjelovanje u RBA programu lojalnosti je besplatno (nema članarine) i bez dodatne papirologije
   
 • Sakupljanje bodova svim RBA karticama
  Bodove sakupljate svim RBA osobnim karticama: kreditnim i debitnim (kunskog i deviznog računa), a za vas skupljaju i vaši dodatni korisnici
   
 • Ista kunska vrijednost kod svih partnera
  Sakupljeni bodovi imaju istu kunsku vrijednost na svim prodajnim mjestima RBA partnera iz programa
   
 • Bez papirnatih vaučera
  Kune Zlatne RBICE se doznačuju vama kao osnovnom korisniku RBA kreditne kartice, a njima možete raspolagati koristeći bilo koju vašu RBA karticu (kreditnu ili debitnu, osim kartice deviznog računa)
   
 • Fleksibilnost u trošenju
  Sami birate koliko ćete kuna Zlatne RBICE potrošiti i na kojem prodajnom mjestu - ne morate unaprijed pri zamjeni bodova u kune odlučiti gdje i koliko ćete kuna potrošiti
   
 • Kune Zlatne RBICE traju neograničeno
  Sakupljeni bodovi vrijede 3 godine (od datuma transakcije kojom su sakupljeni), ali kad ih zamijenite za kune Zlatne RBICE, kune vrijede neograničeno

Zlatna RBICA za vas redovito ima i dodatne pogodnosti u suradnji s našim partnerima!

Utorak u Hervisu

Plaćajte RBA Mastercard i Maestro karticom i svakog utorka u mjesecu ostvarite dodatnih 10% popusta u Hervis trgovinama!

Mastercardom osvoji kartu za let

U razdoblju od 1.2. do 28.2.2017. kupite aviokartu na www.croatiaairlines.hr te platite svojom RBA Mastercard kreditnom karticom i prijavite se za nagradnu igru!

Cinestar

NOVO - Beskontaktni ponedjeljak
Plaćajte beskontaktnom RBA Mastercard ili Maestro karticom ponedjeljkom u Cinestar kinima i za svaku kupljenu ulaznicu vas očekuje još jedna na dar!

Relaxino

Zlatna RBICA vas vodi na odabrane destinacije uz posebne pogodnosti!

 

1 Sakupljanje bodova
Za svaku potrošenu kunu RBA karticama sakupljate bodove: 1 bod za POS potrošnju kreditnim karticama,
0,5 bodova za POS potrošnju debitnim karticama.
Za kupnju RBA karticama na rate odmah dobivate bodove za cjelokupni iznos transakcije.

Sakupljeni bodovi Kune Zlatne RBICE
7.250 50,00 kuna
14.500 100,00 kuna
29.000 200,00 kuna
43.500 300,00 kuna
58.000 400,00 kuna
72.500 500,00 kuna
87.000 600,00 kuna
101.500 700,00 kuna
116.000 800,00 kuna
130.500 900,00 kuna
145.000 1.000,00 kuna

2 Zamjena bodova za kune
Sakupljeni bodovi se na vaš zahtjev pretvaraju u pripadajući kunski iznos na RBA kartici (kune Zlatne RBICE). Zahtjev možete uputiti:

 

3 Korištenje kuna
Kune Zlatne RBICE možete trošiti kod RBA partnera programa od kojih posebno izdvajamo: Douglas, Laura Filia, Timberland, Shooster, C&A, Gant, Školska knjiga, Kompas.hr, VIP, TechnoMarket, Interspar, Spar, Mueller, Lesnina, KTC, Sancta Domenica.