test

tets

Kako ugovoriti mojaRBA?

 

Jednostavno! mojaRBA mobilno bankarstvo možete ugovoriti:

• u mojaRBA aplikaciji izborom opcije "Aktivacija videopozivom", nakon što ste preuzeli aplikaciju na svoj mobitel,
• putem internetskog bankarstva,
• u poslovnici.

 

mojaRBA aplikacija je uvijek „nova“

Bez predaha radimo na dodavanju novih funkcionalnosti i sa svakim ažuriranjem aplikacije dobivate više mogućnosti za bolje upravljanje svojim novcima.

mojaRBA

 • Jednostavnost plaćanja

  Jednostavnost plaćanja

  Plaćajte sigurno gdje god se nalazili. 

 • Kontrola troškova i prihoda

  Kontrola troškova i prihoda

  Lakše pratite i upravljajte troškovima.

 • Personalizacija prikaza računa

  Personalizacija prikaza računa

  Prilagodite prikaz svojim potrebama.

 

Život je lakši kad se dio bitnih aktivnosti odvija online

mojaRBA mobilno bankarstvo je siguran i jednostavan način da svoje svakodnevne obveze oko plaćanja odradite u hodu, s bilo koje lokacije. Besplatno preuzmite aplikaciju i, kad se radi o plaćanju prijateljima ili raznim institucijama, potpuno zaboravite na poslovnice, šaltere i redove.

Srđan Šverko na poslovnoj konferenciji "Meeting G2.1"

30.10.2015

Izvršni direktor Sektora za poslovanje s velikim poslovnim sustavima i poduzećima u stranom vlasništvu RBA, Srđan Šverko, sudjelovao je kao panelist na Okruglom stolu "Kako doći do kredita?" na poslovnoj konferenciji koja je okupila veliki broj poduzetnika i gospodarstvenika iseljene Hrvatske, pod nazivom "Meeting G2.1" u organizaciji Foruma Zagreb.

 

Izvršni direktor Sektora za poslovanje s velikim poslovnim sustavima i poduzećima u stranom vlasništvu RBA, Srđan Šverko, sudjelovao je kao panelist na Okruglom stolu "Kako doći do kredita?" na poslovnoj konferenciji koja je okupila veliki broj poduzetnika i gospodarstvenika iseljene Hrvatske, pod nazivom "Meeting G2.1" u organizaciji Foruma Zagreb.

Na nedavno održanom Okruglom stolu, predstavljeni su problemi i prepreke, ali i rješenja za poduzetnike i investitore, kojima je u interesu ulaganje financijskih sredstava u Republiku Hrvatsku. Zaključci koji su doneseni od strane prisutnih stručnjaka, poslužili su i kao svojevrsni uvod u panel raspravu, u kojoj su sudjelovali: Srđan Šverko (RBA), Nicolas Baron Adamovich (Commerzbank), Vera Maroshi (Progreso grupa), Zoran Kureljušić (PBZ) te Roman Šubić (HNB) kao moderator panel diskusije.

Najzanimljivija rasprava na panelu bila je vezana uz bankarski sektor te uz pitanja koja investitori često upućuju upravo bankarima, kada se radi o zanimljivim i vrijednim projektima u realizaciji. Osim predstavljanja rješenja Raiffeisen banke za strane investitore i poduzetnike ali i aktualne Start up-ove, Srđan Šverko je također doprinio raspravi i s praktičnim savjetima za ovo interesnu skupinu.

"Republika Hrvatska je otvorena za investicije, pogotovo onih koje dolaze van naših granica. Naravno, postoje svi konvencionalni instrumenti praćenja poduzeća u realizaciji njihovih projekata ili investicija, ali na kraju odabir instrumenata ovisi o ulagaču, odnosno o potrebama tih poduzeća. Mi u RBA imamo cijeli set usluga za trade finance (garancije i akreditivno poslovanje), a i tuzemno tržište je po tom pitanju vrlo razvijeno. Ako bih morao izdvojiti one najzanimljivije instrumente za strane investitore koji pokreću posao u smislu otvaranja podružnice postojećeg poduzeća, to bi svakako bili Factoring i Leasing, a RBA ima zasebne kuće za pružanje navedenih usluga. Kada govorimo o svima zanimljivim Start up-ovima, tada i za njih postoje razne mogućnosti realizacije projekata. Uz takozvana projektna poduzeća, rizici su uvijek prisutni, ali ako postoji razrađena ideja te ako Banka smatra da se radi o projektu kojega se isplati financirati, Banka će kreditirati i do 60 ili 70 posto svojih sredstava u projekt kako bi investitor realizirao svoju ideju. Kao zaključak bih mogao reći da Hrvatska ima velikoga potencijala te bi svakako trebala biti zanimljiva investitorima, pogotovo u segmentu turizma i energetike s kojim RBA ima vrijednog iskustva".

Poslovna konferencija "Meeting G2.1" održava se u Zagrebu od 26. do 30. listopada uz prisutnost velikoga broja stranih investitora, poduzetnika i gospodarstvenika iseljene Hrvatske.


O nama
Online Banking
Poslovanje s bankama
Poslovni
Publikacije

Naslov scheduler

 

Naslov scheduler

Naslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov scheduler

098 9842 972

Bruno 18.06.2018. 15:00 sati.

NaslovNaslov

 

Promjena nakon objave danas 16:18 555555

TEST 10:27