Kako ugovoriti mojaRBA?

 

Jednostavno! mojaRBA mobilno bankarstvo možete ugovoriti:

• u mojaRBA aplikaciji izborom opcije "Aktivacija videopozivom", nakon što ste preuzeli aplikaciju na svoj mobitel,
• putem internetskog bankarstva,
• u poslovnici.

 

mojaRBA aplikacija je uvijek „nova“

Bez predaha radimo na dodavanju novih funkcionalnosti i sa svakim ažuriranjem aplikacije dobivate više mogućnosti za bolje upravljanje svojim novcima.

mojaRBA

 • Jednostavnost plaćanja

  Jednostavnost plaćanja

  Plaćajte sigurno gdje god se nalazili. 

 • Kontrola troškova i prihoda

  Kontrola troškova i prihoda

  Lakše pratite i upravljajte troškovima.

 • Personalizacija prikaza računa

  Personalizacija prikaza računa

  Prilagodite prikaz svojim potrebama.

 

Život je lakši kad se dio bitnih aktivnosti odvija online

mojaRBA mobilno bankarstvo je siguran i jednostavan način da svoje svakodnevne obveze oko plaćanja odradite u hodu, s bilo koje lokacije. Besplatno preuzmite aplikaciju i, kad se radi o plaćanju prijateljima ili raznim institucijama, potpuno zaboravite na poslovnice, šaltere i redove.

Dogovorite sastanak

Molimo Vas unesite ime i prezime, minimalno 4 znaka.
Ovo polje je obavezno.
Ovo polje je obavezno.
Molimo Vas unesite ispravnu email adresu.
Ovo polje je obavezno.
Sjela je plaća ili mirovina na vaš tekući i na račun osobe koja vas je preporučila? Super! Uplatit ćemo 350 kuna na oba računa jednokratno tijekom sljedećeg mjeseca.
Suggestions

Your input is valuable to us. Please send us your suggestions.

Ovo polje je obavezno.
Ovo polje je obavezno.
Ovo polje je obavezno.

Sonja Skobe i Tomislav Matić novi članovi Uprave RSŠ

08.06.2016

Na posljednjoj Sjednici Hrvatske narodne banke (HNB) održanoj u srijedu, 8. lipnja 2016. godine, Savjet HNB-a usuglasio se s prijedlogom Nadzornog odbora Raiffeisen stambene štedionice d.d. (RSŠ) za imenovanje Sonje Skobe i Tomislava Matića novim članovima Uprave RSŠ.

 

Na posljednjoj Sjednici Hrvatske narodne banke (HNB) održanoj u srijedu, 8. lipnja 2016. godine, Savjet HNB-a usuglasio se s prijedlogom Nadzornog odbora Raiffeisen stambene štedionice d.d. (RSŠ) za imenovanje Sonje Skobe i Tomislava Matića novim članovima Uprave RSŠ.

Sonja Skobe diplomirala je na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, smjer Vanjska trgovina, te je svoju karijeru započela u Financijskoj agenciji (FINA) kao interni revizor. Profesionalni razvoj nastavila je dolaskom u Raiffeisen banku gdje se zaposlila 1998. godine u Sektoru poslovanja sa stanovništvom. Radila je na različitim pozicijama unutar Sektora poslovanja sa stanovništvom od koordinatora do voditelja prodaje. U razdoblju od 2006. do 2009. godine, obnašala je funkciju direktorice Unaprjeđenja prodaje u poslovnoj mreži, a nakon toga do 2015. godine, dužnost direktorice Razvoja štedno-ulagačkih proizvoda u Sektoru financijskih proizvoda. Od veljače 2015. godine do imenovanja na funkciju članice Uprave Raiffeisen stambene štedionice, Sonja Skobe bila je na funkciji direktorice Upravljanja kreditnim rizicima Retail klijenata.

Tomislav Matić završio je diplomski studij na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu te MBA poslijediplomski studij iz Managementa na Zagrebačkoj školi ekonomije i managementa (ZŠEM). Osim na diplomskim i poslijediplomskim studijima, svoja je znanja usavršavao na brojnim stručnim seminarima, kongresima i radionicama iz segmenta financija i menadžmenta, u Hrvatskoj i u inozemstvu. Matić je karijeru započeo u Privrednoj banci Zagreb d.d. 1999. godine, gdje je do prelaska u RBA obnašao funkciju voditelja poslovnice u Zaprešiću. Raiffeisen banci se pridružio 2005. godine na mjestu direktora podružnice Zaprešić. Od 2008. do 2009. godine, uz redovno obnašanje funkcije direktora podružnice Zaprešić, obnaša i funkciju voditelja projektnog tima na projektu LOXON za srednja i velika poduzeća, te sudjeluje u projektu izrade APS i LMS za mikro, srednja i velika poduzeća. Godine 2010. preuzima funkciju regionalnoga direktora za Regiju Istra sa sjedištem u Puli, a od 2011. godine do imenovanja za člana Uprave Raiffeisen stambene štedionice, obnaša funkciju direktora Regije za poslovanje sa stanovništvom.

"Novi članovi Uprave Raiffeisen stambene štedionice dodatno će osnažiti RSŠ u ostvarivanju poslovnih ciljeva i unaprjeđenju poslovanja u cjelini. Velika prednost kolega je i njihovo dugogodišnje iskustvo u RBA, te znanja, stručnost i vještine koje su stjecali na prethodnim funkcijama koje su obnašali", izjavila je Vlasta Žubrinić-Pick, predsjednica Uprave RSŠ.

Upravu Raiffeisen stambene štedionice čine Vlasta Žubrinić-Pick, predsjednica Uprave i Sonja Skobe te Tomislav Matić, članovi Uprave.


Online Banking
Poslovanje s bankama
Publikacije

Naslov scheduler

 

Naslov scheduler

Naslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov scheduler

098 9842 972

Bruno 18.06.2018. 15:00 sati.

NaslovNaslov

 

Promjena nakon objave danas 16:18 555555

TEST 10:27