Kako ugovoriti mojaRBA?

 

Jednostavno! mojaRBA mobilno bankarstvo možete ugovoriti:

• u mojaRBA aplikaciji izborom opcije "Aktivacija videopozivom", nakon što ste preuzeli aplikaciju na svoj mobitel,
• putem internetskog bankarstva,
• u poslovnici.

 

mojaRBA aplikacija je uvijek „nova“

Bez predaha radimo na dodavanju novih funkcionalnosti i sa svakim ažuriranjem aplikacije dobivate više mogućnosti za bolje upravljanje svojim novcima.

mojaRBA

 • Jednostavnost plaćanja

  Jednostavnost plaćanja

  Plaćajte sigurno gdje god se nalazili. 

 • Kontrola troškova i prihoda

  Kontrola troškova i prihoda

  Lakše pratite i upravljajte troškovima.

 • Personalizacija prikaza računa

  Personalizacija prikaza računa

  Prilagodite prikaz svojim potrebama.

 

Život je lakši kad se dio bitnih aktivnosti odvija online

mojaRBA mobilno bankarstvo je siguran i jednostavan način da svoje svakodnevne obveze oko plaćanja odradite u hodu, s bilo koje lokacije. Besplatno preuzmite aplikaciju i, kad se radi o plaćanju prijateljima ili raznim institucijama, potpuno zaboravite na poslovnice, šaltere i redove.

Dogovorite sastanak

Molimo Vas unesite ime i prezime, minimalno 4 znaka.
Ovo polje je obavezno.
Ovo polje je obavezno.
Molimo Vas unesite ispravnu email adresu.
Ovo polje je obavezno.
Sjela je plaća ili mirovina na vaš tekući i na račun osobe koja vas je preporučila? Super! Uplatit ćemo 350 kuna na oba računa jednokratno tijekom sljedećeg mjeseca.
Suggestions

Your input is valuable to us. Please send us your suggestions.

Ovo polje je obavezno.
Ovo polje je obavezno.
Ovo polje je obavezno.

RBA sponzor "Žute Bibijade by RBA"

16.11.2015

Raiffeisenbank Austria d.d. (RBA) generalni je sponzor programa „Žute Bibijade by RBA" koja će se održati od 16. do 21. studenoga 2015. godine u sklopu ovogodišnjega Zagreb Film Festivala. Program je namijenjen osnovnoškolcima te će im omogućiti besplatne filmske projekcije, filmske radionice i stvaraonice.

 

Raiffeisenbank Austria d.d. (RBA) generalni je sponzor programa „Žute Bibijade by RBA" koja će se održati od 16. do 21. studenoga 2015. godine u sklopu ovogodišnjega Zagreb Film Festivala. Program je namijenjen osnovnoškolcima te će im omogućiti besplatne filmske projekcije, filmske radionice i stvaraonice.

Cilj "Žute Bibijade by RBA" je iskoristiti film kao didaktičko sredstvo, te putem nekomercijalne filmske zabavu uzbuditi umove malih gledatelja, kreativno ih potaknuti i osnažiti im percepciju svijeta koji ih okružuje. Izloženi analizama filma nakon projekcije, gledatelji će imati priliku osvijestiti vlastite emotivne odazive na određene filmske teme, što će im dugoročno pomoći u prepoznavanju poruke određenoga medijskog iskustva, artikuliranju vlastitih misli i mišljenja te razvoju vlastitih originalnih ideja.

Mladi filmaši i filmašice na radionicama će svladati osnove igranoga filma (i u teorijskom i u praktičnom smislu), a film koji dvanaest sudionika napravi u okviru radionice premijerno će biti prikazan na zatvaranju ovogodišnje „Žute Bibijade by RBA" 21. studenoga 2015. godine na velikom platnu kina Europa.

"Ovaj projekt smo prepoznali kao izvrstan spoj filma kao 7. umjetnosti i ciljne skupine kojoj smo usmjereni – djeci i mladima", izjavio je Michael Müller, predsjednik Uprave Raiffeisen banke.

Program se održava deveti puta, a od 2007. godine filmove je pogledalo više od 23.000 osnovnoškolaca. Ove godine najmlađa publika moći će pogledati četiri dugometražna i četiri kratkometražna filma koji su postigli iznimne uspjehe na svjetskim festivalima. Kratkometražni filmovi donose zabavne priče o odrastanju i premijeru hrvatskoga kratkometražnog filma „Rijeka" redatelja Krasimira Gančeva. Dva dugometražna filma dolaze iz Poljske, jedan iz Češke, a posljednji je snimljen davne 1955. godine u tadašnjoj Čehoslovačkoj. Radi se o filmu Karela Zemana "Putovanje na početak vremena" koji se smatra jednim od najboljih dječjih avanturističkih filmova svih vremena i pionirskim djelom svjetskoga filma.


Online Banking
Poslovanje s bankama
Poslovni
Publikacije

Naslov scheduler

 

Naslov scheduler

Naslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov scheduler

098 9842 972

Bruno 18.06.2018. 15:00 sati.

NaslovNaslov

 

Promjena nakon objave danas 16:18 555555

TEST 10:27