Kako ugovoriti mojaRBA?

 

Jednostavno! mojaRBA mobilno bankarstvo možete ugovoriti:

• u mojaRBA aplikaciji izborom opcije "Aktivacija videopozivom", nakon što ste preuzeli aplikaciju na svoj mobitel,
• putem internetskog bankarstva,
• u poslovnici.

 

mojaRBA aplikacija je uvijek „nova“

Bez predaha radimo na dodavanju novih funkcionalnosti i sa svakim ažuriranjem aplikacije dobivate više mogućnosti za bolje upravljanje svojim novcima.

mojaRBA

 • Jednostavnost plaćanja

  Jednostavnost plaćanja

  Plaćajte sigurno gdje god se nalazili. 

 • Kontrola troškova i prihoda

  Kontrola troškova i prihoda

  Lakše pratite i upravljajte troškovima.

 • Personalizacija prikaza računa

  Personalizacija prikaza računa

  Prilagodite prikaz svojim potrebama.

 

Život je lakši kad se dio bitnih aktivnosti odvija online

mojaRBA mobilno bankarstvo je siguran i jednostavan način da svoje svakodnevne obveze oko plaćanja odradite u hodu, s bilo koje lokacije. Besplatno preuzmite aplikaciju i, kad se radi o plaćanju prijateljima ili raznim institucijama, potpuno zaboravite na poslovnice, šaltere i redove.

Dogovorite sastanak

Molimo Vas unesite ime i prezime, minimalno 4 znaka.
Ovo polje je obavezno.
Ovo polje je obavezno.
Molimo Vas unesite ispravnu email adresu.
Ovo polje je obavezno.
Sjela je plaća ili mirovina na vaš tekući i na račun osobe koja vas je preporučila? Super! Uplatit ćemo 350 kuna na oba računa jednokratno tijekom sljedećeg mjeseca.
Suggestions

Your input is valuable to us. Please send us your suggestions.

Ovo polje je obavezno.
Ovo polje je obavezno.
Ovo polje je obavezno.

Ivana Hobolja Škrtić i Robert Mamić – novi izvršni direktori RBA

20.01.2016

Početak 2016. godine, za Raiffeisenbank Austria d.d. (RBA), obilježen je novim kadrovskim pojačanjima na strateški važnim funkcijama unutar Banke. S obzirom na imenovanje Liane Keserić i Ivana Žižića članovima Uprave RBA, njihove donedavne funkcije obnašaju Ivana Hobolja Škrtić i Robert Mamić.

 

Početak 2016. godine, za Raiffeisenbank Austria d.d. (RBA), obilježen je novim kadrovskim pojačanjima na strateški važnim funkcijama unutar Banke. S obzirom na imenovanje Liane Keserić i Ivana Žižića članovima Uprave RBA, njihove donedavne funkcije obnašaju Ivana Hobolja Škrtić i Robert Mamić.

Ivana Hobolja Škrtić zaposlila se u Raiffeisen banci 2001. godine u Kontakt centru gdje je tijekom rada bila imenovana na funkciju voditelja. Od 2011. do 2013. godine obnašala je dužnost Lean navigatora, zatim Senior Lean navigatora te je bila zadužena za vođenje i organiziranje Streamova, mapiranje, unaprjeđenje i optimizaciju procesa uz korištenje alata prema Lean metodologiji. U razdoblju od 2013. do 2014. godine obnašala je funkciju voditelja Odjela upravljanja poslovnim procesima, a nakon toga obnašala je dužnost direktorice Organizacije, ICS-a i upravljanja poslovnim procesima. Početkom siječnja, imenovana je na funkciju izvršne direktorice Upravljanja odnosom s klijentima i alternativnim kanalima.

Robert Mamić pridružio se Raiffeisen timu početkom ove godine, imenovanjem na funkciju izvršnoga direktora Financijskih tržišta i investicijskoga bankarstva. Uz to što je licencirani broker i menadžer mirovinskih fondova, Mamić je svoju karijeru gradio u bankarskom sektoru te je većinu svoga dosadašnjega poslovnog iskustva stekao u Riznici Privredne banke Zagreb (PBZ). Njegova karijera počinje 1995. godine u Riznici PBZ-a, da bi zatim u razdoblju od 1996. do 1998. godine, bio zaposlen u Riznici Societe General Bank d.d. Nakon toga, 1998. godine vraća se u PBZ na funkciju zamjenika izvršnoga direktora Riznice, a od 2003. godine obnaša dužnost izvršnoga direktora Riznice PBZ-a.

Ivana Hobolja Škrtić i Robert Mamić imaju dugogodišnje iskustvo rada u bankarskom sektoru. Poslovna širina koju će Hobolja Škrtić donijeti u organizaciju potječe i od iskustva iz drugih organizacijskih dijelova Banke, dok će Mamić doprinijeti i novim pogledom na organizaciju. Njihova će znanja, stručnost i kompetencije doprinositi u ostvarivanju poslovnih ciljeva Raiffeisen banke.


Online Banking
Poslovanje s bankama
Publikacije

Naslov scheduler

 

Naslov scheduler

Naslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov scheduler

098 9842 972

Bruno 18.06.2018. 15:00 sati.

NaslovNaslov

 

Promjena nakon objave danas 16:18 555555

TEST 10:27