Kako ugovoriti mojaRBA?

 

Jednostavno! mojaRBA mobilno bankarstvo možete ugovoriti:

• u mojaRBA aplikaciji izborom opcije "Aktivacija videopozivom", nakon što ste preuzeli aplikaciju na svoj mobitel,
• putem internetskog bankarstva,
• u poslovnici.

 

mojaRBA aplikacija je uvijek „nova“

Bez predaha radimo na dodavanju novih funkcionalnosti i sa svakim ažuriranjem aplikacije dobivate više mogućnosti za bolje upravljanje svojim novcima.

mojaRBA

 • Jednostavnost plaćanja

  Jednostavnost plaćanja

  Plaćajte sigurno gdje god se nalazili. 

 • Kontrola troškova i prihoda

  Kontrola troškova i prihoda

  Lakše pratite i upravljajte troškovima.

 • Personalizacija prikaza računa

  Personalizacija prikaza računa

  Prilagodite prikaz svojim potrebama.

 

Život je lakši kad se dio bitnih aktivnosti odvija online

mojaRBA mobilno bankarstvo je siguran i jednostavan način da svoje svakodnevne obveze oko plaćanja odradite u hodu, s bilo koje lokacije. Besplatno preuzmite aplikaciju i, kad se radi o plaćanju prijateljima ili raznim institucijama, potpuno zaboravite na poslovnice, šaltere i redove.

Dogovorite sastanak

Molimo Vas unesite ime i prezime, minimalno 4 znaka.
Ovo polje je obavezno.
Ovo polje je obavezno.
Molimo Vas unesite ispravnu email adresu.
Ovo polje je obavezno.
Sjela je plaća ili mirovina na vaš tekući i na račun osobe koja vas je preporučila? Super! Uplatit ćemo 350 kuna na oba računa jednokratno tijekom sljedećeg mjeseca.
Suggestions

Your input is valuable to us. Please send us your suggestions.

Ovo polje je obavezno.
Ovo polje je obavezno.
Ovo polje je obavezno.

Elevator Lab: RBI odabrao osam sudionika

04.10.2018

U drugome krugu programa za ubrzanje razvoja financijskih tehnologija Raiffeisen Bank Internationala (RBI) „Elevator Lab“ odabrano je osam sudionika. 

 

Pred ocjenjivačkim sudom bio je težak zadatak između 407 prijava odabrati upravo ona poduzeća financijskih tehnologija koja će tijekom sljedeća četiri mjeseca raditi na razvoju zajedničkih projekata.

Nakon intenzivnog postupka predodabira tijekom predstavljanja projekata uživo u finalu najuvjerljivija su bila poduzeća financijskih tehnologija iz područja napredne analitike (CityFALCON iz Ujedinjene Kraljevine i SESAMm iz Francuske), tehnologije za ulaganje i trgovanje (FINABRO iz Austrije i limitless iz Nizozemske), iskustva nove poslovnice (PayKey iz Izraela i Pisano iz Ujedinjene Kraljevine), otvorenoga bankarstva (cambrist iz Irske) te regulatorne tehnologije (CopSonic iz Francuske).

„Elevator Lab brzo je stekao izvrsnu reputaciju u svijetu financijskih tehnologija. Kvaliteta prijava ove godine bila je još viša nego li  u prvome krugu. Radujem se radu na projektima s finalistima“, izjavio je predsjednik Uprave RBI-ja Johann Strobl.

Elevator Lab, kojemu je nedavno dodijeljena prestižna nagrada Central European Startup Award za najbolji program ubrzanja/inkubatora razvoja novih ideja, sada je najveći partnerski program poduzećima financijskih tehnologija u srednjoj i istočnoj Europi (SIE). U lipnju 2018. RBI je potpisao ugovor o suradnji za inovativno rješenje u području poznavanja klijenta (KYC) s poduzećem iz područja regulatorne tehnologije koje je bilo među pet sudionika u prvome krugu programa Elevator Lab. Društvo za izravno ulaganje vlastitoga kapitala u novoosnovana poduzeća (eng. corporate venture capital company pod nazivom Elevator Ventures koje je pokrenuto u ljeto 2018. omogućit će i buduća strateška izravna ulaganja u poduzeća financijskih tehnologija.

* * *

Više o društvu cambrist (www.cambrist.com) | Irska
Usluga Issuer Multi-Currency Optimization poduzeća cambrist izdavateljima u kartičnim programima i onima koji se bave obradom omogućuje autorizaciju i namiru u međunarodnoj transakcijskoj valuti imatelja kartice, uz održavanje standarda strukture računa u jedinstvenoj valuti za potrebe njihovih kartičnih programa. Izvor valute može se kontrolirati izravnim pristupom bankovnim tržištima radi ispunjenja zahtjeva u pogledu namire. Tečaj koji se primjenjuje na račune imatelja kartice može se kontrolirati, dajući mogućnost prilagodbe iznosa transakcija imatelja na temelju zadanih valutnih tečajeva u postupku poravnanja i namire.

Više o društvu CityFALCON (www.cityfalcon.com) | Ujedinjena Kraljevina
CityFALCON postavlja nove definicije izvora financijskih vijesti, njihove obrade, distribucije i uporabe. Tradicionalni kanali isporuke i sustavi financijskih vijesti skupi su i ne pružaju odgovarajuće korisničko iskustvo te se temelje na zastarjelim tehnologijama. Većina korisnika izlazi iz aplikacija banke radi pristupa sadržaju na drugim mrežnim stranicama, a bankama to predstavlja gubitak poslovne prilike. Onako kako rješenje „Klout Score“ ocjenjuje ljude i njihov društveni utjecaj, tako „CityFALCON Score“ ocjenjuje financijske tweetove, vijesti i njihove autore. Njegova tehnologija stvara drukčije kanale za isporuku vijesti za svakoga korisnika na temelju njegova profila, interakcija i preferencija u pogledu pojedinih sadržaja.

Više o društvu CopSonic (www.copsonic.com) | Francuska 
CopSonic je komunikacijska tehnologija zasnovana na uporabi ultrazvuka radi interakcije ili prijenosa podataka između elektroničkih naprava. CopSonic se usredotočuje na digitalnu sigurnost (internetska i mobilna plaćanja, protokol 3D secure putem ultrazvuka, upravljanje identitetom, interakcija s glasovnim asistentom), no također se bavi mogućnostima pametne detekcije (npr. geofencing, praćenje vjernosti kupaca u maloprodaji, pametne zgrade) i rješenjima IoT povezanosti (npr. M2M komunikacija, daljinsko upravljanje predmetima za svakodnevnu uporabu ili pametnim vozilima). Patentirana tehnologija distribuira se kao komplet za razvoj softvera (eng. SDK) kojim se B2B partnerima omogućuje integracija rješenja CopSonica u njihova postojeća okružja kao alternativa ili dodatak u poslovanju pomoću tzv. near-field communication (NFC), Bluetooth LE ili QR tehnologije.

Više o društvu FINABRO (www.finabro.at) | Austrija
FINABRO nudi usluge savjetovanja o porezno optimiziranoj štednji i upravljanju bogatstvom za sve. Usmjeren je na rješavanje problema mirovina u Europi, a cilj mu je izgradnja rješenja za umirovljenje koje se može prilagoditi lokalnim uvjetima i poreznoj situaciji. Temeljni je element usluge program mirovinske štednje poslodavca, u koje se digitalnim putem u potpunosti mogu uključiti zaposlenici uz dosljednu digitalnu administrativnu obradu.

Više o društvu limitless (www.limitlessapp.io) | Nizozemska
Limitless je jednostavna i simpatična tzv. white label mobilna aplikacija za upravljanje štednjom i mikroulaganjima na temelju potrošnje kako bi štediše postali ulagatelji. Za početak i nastavak ulaganja klijentima, osobito generaciji tzv. milenijalaca, potrebni su jednostavni i praktični proizvodi. Financijske institucije muče se s privlačenjem milenijalaca i klijenata koji su upućeni u tehnologiju, a koji sada sve više traže alternativne, potpuno digitalizirane i privlačne bankovne usluge. Limitlessovo rješenje mobilna je aplikacija za svakodnevno mikroulaganje koje klijentima pomaže pri ulaganju novca na jednostavan način uz veću interakciju s vlastitom bankom.

Više o društvu PayKey (www.paykey.com) | Izrael
Prva tipkovnica za sigurna plaćanja društva PayKey svakodnevne bankovne transakcije čini lakšima i učinkovitijima nego ikad prije. Njegova tehnologija banke stavlja ondje gdje su im klijenti – na društvene mreže (Facebook Messenger, WhatsApp, WeChat, Twitter itd.). Korištenjem postojećim mreža ostvaruje se jednostavnost i intuitivnost pri plaćanjima. Korisnici imaju mogućnosti trenutačnoga prijenosa novca dok putem tih mreža razgovaraju s prijateljima i članovima obitelji. Milenijalci najveći dio svoga vremena provode na internetu i društvenim mrežama. No, moraju izaći iz tih razgovora kako bi obavili osobno plaćanje prijatelju ili članu obitelji i poslužiti se svojom bankovnom aplikacijom ili posebnim rješenjem e-lisnice.

Više o društvu Pisano (www.cityfalcon.com) | Ujedinjena Kraljevina
Poduzeća se u interakciji sa svojim kupcima ili klijentima danas služe brojnim kanalima poput mrežnih stranica, internetskih usluga, mobilnih aplikacija, kontakt centara, fizičkim poslovnicama te prodavaonicama ili društvenim mrežama. Pisano je platforma za upravljanje višekanalnim korisničkim iskustvom koje poduzećima omogućuje prikupljanje povratnih informacija na svim točkama kako putem interneta, tako i izvan njega. To je fleksibilan sustav za prikupljanje strukturiranih podataka i kontakt s kupcima i klijentima.

Više o društvu SESAMm (www.sesamm.com) | Francuska 
SESAMm nudi alate za upravljanje imovinom zasnovane na vlastitim tehnologijama za obradu velikih podataka, umjetne inteligencije i prirodnih jezika. Njima se u stvarnome vremenu analiziraju milijuni mrežnih poruka, članaka i objava radi provedbe inovativnih analitičkih postupaka na tisućama financijskih proizvoda (npr. dionice, obveznice, valute, indeksi, robe ili kripto valute). Koristeći se i vlastitim stručnim znanjima iz područja strojnog učenja i statistike, SESAMm razvija i prilagođene investicijske strategije. „L’Humeur des Marchés” njegov je novi proizvod usredotočen na vizualizaciju raspoloženja i emocija za potrebe financijske imovine. Ta platforma omogućuje analitiku, uvide i grafiku za svu vodeću financijsku imovinu diljem svijeta. Osim toga, pruža i podatke o razmijenjenim količinama, a korisnici imaju mogućnost slobodna odabira praćenje promjena uživo ili povijesnih trendova.

Više o RBI-ju
RBI svojim matičnim tržištem uz Austriju, u kojoj je vodeća institucija korporativnog i investicijskoga bankarstva, smatra i srednju i istočnu Europu (SIE). Banke kćeri pokrivaju 14 tržišta te regije. Osim toga, RBI Grupa obuhvaća i brojne pružatelje drugih financijskih usluga, primjerice u područjima leasinga, upravljanja imovinom, kao i spajanja i pripajanja društava (M&A). 

Ukupno gledajući, usluge za 16,7 milijuna klijenata pruža oko 50.000 djelatnika putem više od 2.400 poslovnica, od kojih se većina nalazi u regiji SIE-a. Dionice RBI-ja uvrštene su na Bečku burzu. Austrijske regionalne Raiffeisen banke vlasnice su oko 58,8 posto dionica, dok je ostatak distribuiran javnosti. U sklopu austrijske bankovne grupacije Raiffeisen, RBI služi kao središnja institucija regionalnih Raiffeisen banaka i drugih pridruženih kreditnih institucija.

Za više informacija slobodno se obratite:
Ingrid Krenn-Ditz (+43-1-71707-6055, ingrid.krenn-ditz@rbinternational.com) ili
Christofu Danzu (+43-1-71707-19930, christof.danz@rbinternational.com)
www.rbinternational.com | www.elevator-lab.com 


Online Banking
Poslovanje s bankama
Publikacije

Naslov scheduler

 

Naslov scheduler

Naslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov scheduler

098 9842 972

Bruno 18.06.2018. 15:00 sati.

NaslovNaslov

 

Promjena nakon objave danas 16:18 555555

TEST 10:27