RBA pomogla Palčiće vratiti u Petrovu bolnicu

29.05.2020

Ispred Raiffeisen banke obilježavanju uspješnici akcije "Vratimo Palčiće u Petrovu" prisustvovao je Dalibor Kovačević koji je poručio kako je povratak Palčića u Petrovu najljepša priča ove godine.

 

Raiffeisen banka dala je početkom travnja donaciju Udruzi Klub roditelja nedonoščadi Palčići kako bi pružila podršku i financijsku pomoć pri nabavi inkubatora.

Podsjetimo, prilikom zagrebačkog potresa Petrova bolnica, odjel gdje su bili smješteni Palčići i njihovi medicinski uređaju znatno su stradali, što je značilo njihovo preseljenje.

Jučer su Palčići dobili dodatne inkubatore koji se pripadnici Bad Blue Boysa unijeli u bolničke prostorije, na isti način kako su prije dva mjeseca solidarno pomogli premjestiti inkubatore u drugu zagrebačku bolnicu.

Ispred Raiffeisen banke obilježavanju uspješnici akcije "Vratimo Palčiće u Petrovu" prisustvovao je Dalibor Kovačević, direktor sigurnosti, koji je poručio kako je povratak Palčića u Petrovu najljepša priča ove godine. "Raiffeisen banka odmah se odzvala i pridružila pozivu da Vratimo naše Palčiće u Petrovu. Donaciju koji smo dali, podržale su sve kolege u banci i bili su neizmjerno sretni što smo se uključili u ovu akciju. Željeli smo pokazati da nam je stalo, ali i da osjećamo duboku odgovornost i potrebu za djelovanjem kada nas lokalna zajednica i njezini najranjiviji članovi pozovu u  pomoć", poručio je Kovačević.