Ponovno smo dobili certifikat Customers' Friend

01.03.2023

Kada su nam zadovoljni klijenti – nitko sretniji od nas. A kada se naša predanost nagradi, znamo da smo na dobrom putu.

 

Nije tajna da danas svi tražimo ne samo kvalitetan proizvod ili uslugu po dobroj cijeni, već i dobro iskustvo kupovine ili korištenja usluge. Naši klijenti znaju da mogu računati i osloniti se na nas kada im je potrebno. Podrška smo im u punom smislu te riječi.

Zato nas posebno raduje ponovno primljeni certifikat i medalja ICERTIAS Customer's Friend. Riječ je o programu koji ima za cilj promovirati i poticati kvalitetan odnos između poduzeća, organizacija i kompanija te njihovih kupaca, klijenata, zaposlenika i poslovnih partnera. Razumijevanje, slušanje, profesionalnost, odgovornost i znanje neke su od vrijednosti koje ovaj program cijeni, traži i nagrađuje. Nakon provođenja kvalitativnog sekundarnog istraživanja prema propisima ICC/ESOMARA temeljem javno dostupnih informacija, analitičari ICERTAS Grupe su nam dodijelili certifikat i medalju „Customers' Friend - Jer mi cijenimo svoje klijente“.

Vjerujemo da naši klijenti znaju da smo tu za njih, a ova medalja nas obvezuje da i dalje težimo izvrsnosti kada pričamo o korisničkom iskustvu. Više informacija o Customer's Friend certifikatu možete pronaći na sljedećem linku.