Hrvatska narodna banka potvrdila Lianu Keserić za predsjednicu Uprave

22.05.2020

Njezino dugogodišnje iskustvo te poznavanje Raiffeisen organizacije i poslovanja bit će praćeno odlučnošću da u središte svojeg mandata stavi brigu za djelatnike i zadovoljstvo klijenta.

 

 

Savjet Hrvatske narodne banke na sjednici 13. svibnja 2020. godine usuglasio se s prijedlogom Raiffeisen banke da Liana Keserić bude predsjednica Uprave.

Liana Keserić imenovana je vršiteljicom dužnosti predsjednice Uprave prije četiri mjeseca. Na tu poziciju dolazi kao članica Uprave nadležna za operativno poslovanje, IT te organizaciju i upravljanje procesima i projektima.

Njezino dugogodišnje iskustvo rada te poznavanje Raiffeisen organizacije i poslovanja bit će popraćeno odlučnošću da u središte svojeg mandata, kao predsjednica Uprave, stavi brigu za djelatnike i zadovoljstvo klijenta. Dakle, veliki fokus ići će u smjeru daljnje transformacije banke kako bi klijentima pružili jasnoću i podršku, a suradnicima povjerenje u njihovu Banku.

"Želimo da naši klijenti osjete da je RBA njihovo mjesto gdje stvarni ljudi rade za stvarne ljude", poruka je koju Keserić ističe.