Kako zamijeniti bodove
Zlatne RBICE u eure?

Kako zamijeniti bodove
Zlatne RBICE u eure?

Saznajte više
 

Bodove Zlatne RBICE najjednostavnije ćete zamijeniti u mojaRBA mobilnom bankarstvu, a možete ih zamijeniti i putem internetskog bankarstva kroz koje vam je omogućen pristup web stranici za pregled i zamjenu skupljenih bodova.

Zamjena bodova u mojaRBA mobilnom bankarstvu

 

U mojaRBA aplikaciji zamijenit ćete skupljene bodove u eure Zlatne RBICE u samo nekoliko klikova:

1. Na prikazu Računi odaberite Zlatnu RBICU
2. Kod prikaza stanja bodova koje ste skupili odmah vidite za koliki eurski iznos ih možete zamijeniti. Za zamjenu kliknite na "Zamijeni". Ovdje ćete pronaći i trenutno raspoloživo stanje eura Zlatne RBICE koje možete koristiti na prodajnim mjestima partnera našeg programa. Popis partnera pronađite klikom na "Trgovine".
3. Aplikacija će vam automatski ponuditi da zamijenite skupljene bodove za maksimalno mogući iznos eura. Možete odabrati manji iznos od ponuđenog ili potvrditi ponuđeno. 
4. Na ekranu provjerite odabrani iznos za zamjenu i kliknite "Zamijeni" nakon čega će se prikazati ekran da je zamjena bodova uspješno provedena.
5. Stanje bodova nakon zamjene se odmah ažurira, a novo stanje eura Zlatne RBICE vidjet ćete sutradan kada su vam dostupni za korištenje.

Zamjena bodova putem internetskog bankarstva

 

Informacije o nagradnom programu Zlatna RBICA u vašem internetskom bankarstvu potražite u izborniku „Računi“ te izborniku „Stanja“:
1. Odaberite račun „Zlatna RBICA“, a zatim na stranici Zlatne RBICE kliknite na Prijava i otvorit će vam se prijavnica identična prijavi na internetsko bankarstvo
2. Odaberite autentifikacijski uređaj koji koristite (mToken, čitač kartice ili token) i unesite podatke za prijavu
3. Ako je stanje vaših bodova veće od 11.000, niže na ekranu odaberite odgovarajući iznos eura Zlatne RBICE i spremite u Košaricu
4. U Košarici kliknite na Plati, provjerite vaše podatke i potvrdite zamjenu bodova ponovnim klikom na Plati5. Eure Zlatne RBICE koje ste pretvorili raspoložive su vam idući radni dan, što možete provjeriti u vašem internetskom bankarstvu pod „Euri Zlatne RBICE".

Ugovaranje RBA mobilnog ili internetskog bankarstva

 

Svim korisnicima koji još nemaju ugovoren jedan od RBA online servisa preporučamo ugovaranje mojaRBA mobilnog bankarstva, jer mToken koji je sastavni dio aplikacije mogu koristiti i za pristup internetskom bankarstvu. Jednostavno aktivirajte mojaRBA mobilno bankarstvo bez dolaska u poslovnicu. 

Zamjena bodova na web stranici Zlatne RBICE

 

Web stranici Zlatne RBICE možete pristupiti i putem početne stranice na sljedeći način:
1. Kliknite na Prijava i otvorit će vam se prijavnica identična prijavi na internetsko bankarstvo
2. Odaberite autentifikacijski uređaj koji koristite (mToken, čitač kartice ili token) i unesite podatke za prijavu
3. Prijavili ste se u stranicu i odmah vidite raspoloživo stanje vaših bodova

Zamjena bodova pozivom na RBA INFO

 

Zahtjev za zamjenu bodova Zlatne RBICE u eure možete uputiti pozivom na RBA INFO 072 62 62 62.
Poziv se naplaćuje prema tarifi vašeg telekomunikacijskog operatera. 

Support

RBA INFO

Call us on our info line

Email

Send us an e-mail to

Branch network

Find the nearest branch