Raiffeisen banka proglašena najboljom bankom u Hrvatskoj: “Nema boljeg načina za obilježiti 30 godina poslovanja”

05.04.2024

Britanski financijski časopis EMEA Finance je Raiffeisen banci dodijelio nagradu za najbolju banku u Hrvatskoj u 2023. godini.

 

Ovaj renomirani financijski i bankarski časopis već 16 godina bira najbolje komercijalne i investicijske banke na području Europe, Bliskog Istoka i Afrike. EMEA Finance nagrađuje one banke s najimpresivnijim rezultatima, kvalitetnim upravljanjem rizikom, izvanrednim radom s klijentima i uloženim vremenom u kreiranje te provedbu strategija i vizija.

„Ova prestižna nagrada odraz je truda i stručnosti svih naših odjela i sinergije između istih. Ona nas dodatno motivira da našim klijentima nastavimo pružati najbolju i najsigurniju moguću uslugu. Mislim da nema boljeg načina za obilježiti 30 godina poslovanja Raiffeisen banke, od priznanja da smo najbolji u Hrvatskoj. Nastavljamo sa stvaranjem interne kulture izvrsnosti kojom razvijamo vodeće i inovativne financijske proizvode na tržištu” izjavila je Liana Keserić, CEO Raiffeisen banke u Hrvatskoj.

Raiffeisen banci ovo je treća nagrada za najbolju banku od strane EMEA Finance časopisa – istu je osvajala 2017. i 2018. godine.