„RBA i Mastercard vas vode u kraljevski grad mode!“

20.10.2017

Danas je održano svečano uručenje glavne nagrade, nagradne igre „RBA i Mastercard vas vode u kraljevski grad mode!“, u organizaciji Raiffeisenbank Austria d.d. (RBA).

 

Mastercard dobitnik nagradne igre

Glavna nagrada, u vrijednosti od 112.050,00 kuna, uručena je u obliku kaširanoga čeka pobjedniku nagradne igre Radomiru Radomiru, od strane Mirele Kenfelj, direktorice Kartičnoga poslovanja iz Raiffeisen banke i Helene Trajkovski iz Mastercarda.

Tijekom uručenja nagrade, Radomir Radomir je izjavio: „Kada je nagradna igra započela, nisam mislio da postoji mogućnost da ću baš ja osvojiti ovakvu nagradu. Iznenađenje i sreća su bili uistinu veliki. Kada sam saznao da sam upravo ja osvojio ovo putovanje, moja partnerica i ja smo odmah krenuli u izradu plana puta. Želja nam je vrijeme koje ćemo tamo provesti, iskoristiti u potpunosti. Ne moram ni posebno naglašavati da je sreća neprocjenjiva“, rekao je Radomir.

Ova vrijedna nagrada omogućit će dobitniku nezaboravan provod za dvoje u Londonu te će, osim zvjezdanoga tretmana, dobitnik imati prilike i uživati u svim posebnostima grada te ekskluzivnim sadržajima koje London nudi.

Dobitniku još jednom čestitamo i želimo mu nezaboravan provod u kraljevskom gradu mode.