U Zadru održan Networking breakfast „Kako izbrusiti intuiciju i donositi bolje poslovne odluke“

16.10.2019

Anita Unić, voditeljica Poslovnog centra RBA, sudjelovala je na Networking breakfastu u organizaciji ženske poduzetničke mreže „Women in Adria“.

 

Women in Adria Networking breakfast „Kako izbrusiti intuiciju i donositi bolje poslovne odluke'“ održan je 11. listopada 2019. godine u Zadru. Glavna predavačica je bila Ana Keglović Horvat, diplomirana pravnica, poduzetnica i učiteljica All level healing tehnike. Jedan od glavnih naglasaka breakfasta koji je okupio poslovne žene, bilo je i pitanje mentalne i emocionalne higijene te koje tehnike je potrebno primijeniti kako bismo se lakše nosili sa svakodnevnim stresom. 

Voditeljica poslovnog centra RBA Anita Unić govorila je ispred banke te je podsjetila kako je Raiffeisen banka odlučila podržati poduzetnice. „Važnost ženskog poduzetništva RBA je prepoznala prva na tržištu te je 2015. godine, u suradnji s Europskom bankom za obnovu i razvoj osmislila kreditnu liniju namijenjenu isključivo ženama poduzetnicama. Također, proveli smo i veliki broj edukativnih radionica. Ovo nam je treća godina zaredom da smo partneri u projektu Women in Adria, a Networking breakfast pokazao se kao izrazito uspješan format jer se u relativno neformalnoj atmosferi lako razmjenjuju iskustva te dobiva prilika otvorene komunikacije“, istaknula je Anita Unić.

Women in Adria je brand za ambiciozne žene i poduzetnice te korporativne žene i žene koje žele ostvariti uspješnu karijeru na bilo kojem polju. Cilj mreže poduzetnica je inspirirati, informirati i povezati ih kroz razne aktivnosti i proizvode koje ova mreža nudi.