RBA sponzor sajma Adriatic gastro show

20.02.2017

Mirela Krstulović i Robert Svilović održali su u sklopu sajma Adriatic gastro show prezentaciju na temu „RBA krediti za razvoj obiteljskog i poslovnog turizma".

 

Mirela Krstulović, direktorica regije za poslovanje s pravnim subjektima i Robert Svilović, direktor regije za poslovanje sa stanovništvom, održali su u sklopu sajma Adriatic gastro show prezentaciju na temu „RBA krediti za razvoj obiteljskog i poslovnog turizma" kao dio programa 3. Regionalnog foruma obiteljskog smještaja (RFOS), u organizaciji Hrvatske gospodarske komore – Županijske komore Split.

U prezentaciji su istaknuta RBA rješenja za poslovne subjekte s posebnim naglaskom na RBA fiskalnu blagajnu i kreditnu liniju „Priprema sezone", koja se ističe fleksibilnošću u smislu otplate kredita čak i kod dugoročnih kredita. S druge strane za privatne iznajmljivače prezentirane su povoljne opcije kroz RBA turističke kartice i RBA turističke kredite.

Forum je prvenstveno edukativnog karaktera, a organizira se već treću godinu s ciljem podizanja kvalitete ponude obiteljskog turizma te kao pomoć u praćenju brzorastućih trendova na domaćem i stranom tržištu. Sudionici foruma imali su priliku educirati se o tržišnim trendovima i marketinškim alatima, zaštiti i sigurnosti objekata i imovine, te mogućnostima financiranja, a sve to uz primjere dobre prakse. Tijekom trajanja foruma održala su se i individualna savjetovanja pružatelja usluga smještaja s predstavnicima banaka, osiguravatelja te sa ponuđačima proizvoda i usluga za obiteljski smještaj.

Adriatic gastro show – festival gastronomije i turizma, održao se od 15. do 18. veljače 2017. godine po treći put i predstavio više od 600 tvrtki izlagača iz dvanaest zemalja svijeta. Njegovo održavanje značajno utječe na gospodarske procese malog i srednjeg poduzetništva regije Dalmacije, posebno u segmentu turizma, ali i cijele poslovne zajednice. Iz tog razloga se na njemu predstavljaju najpoznatija imena iz područja gastronomije, vinarstva i turizma uz bogati popratni program. Posebnim doprinosom hrvatskoj turističkoj i gastro industriji, organizator želi približiti svoju ponudu svim posjetiteljima, a ne samo profesionalcima. Tako su i oni koje posao ne veže za gastronomiju i turizam pronašli veliki broj novih i inovativnih proizvoda.