RBA „rame uz rame“ sa svojim klijentima i online – održano prvo virtualno Business Morning druženje

25.06.2020

Zrinka, Jasminka i Tanja s RBA klijentima o post COVID realnosti i njenim izazovima

 

Dugogodišnje druženje uživo s našim klijentima, Business Breakfast, dobilo je svoju virtualnu bebu. Na druženju smo putem video poziva s klijentima pričali o najnovijim ekonomskim i tržišnim kretanjima te prognozama.

Druženje je otvorila Jasminka Rojko, Izvršna direktorica za poslovanje s velikim poslovnim sustavima i strukturirano financiranje, i zaželjela svima dobrodošlicu. Osvrnula se na Business Morning s RBA te istaknula kako je to nastavak intenzivnih kontakata u ovim zahtjevnim vremenima kada i dalje dijelimo relevantne informacije, novosti i ekspertizu oko financijskih proizvoda te regionalna iskustva i znanja. Naglasila je kako je partnerski odnos s klijentima daleko više od samog financiranja. Zrinka Živković Matijević, direktorica Ekonomskih i financijskih istraživanja RBA, nastavila je s izlaganjem o gospodarskoj aktivnosti uvelike ovisnoj o razvoju glavne turističke sezone. Osvrnula se i na nesmetanu mogućnost uspostave sporazuma o bliskoj suradnji između ESB-a i HNB-a i ulazak u bankovnu uniju, odnosno Europski tečajni mehanizam 2.

Tim je prošao kroz više proba kako bi osigurao da sve iza scene funkcionira savršeno. Bitno je da sudionici, kao što su imali i na druženju uživo, i dalje imaju iskustvo koje im donosi relevantne informacije gdje kroz otvoreni dijalog pokrivamo financijske teme u kontekstu nove realnosti. Vjerujemo kako ovaj format omogućava klijentima da brzo, jednostavno i lako dođu do najrelevantnijih informacija koristeći sve najbolje od virtualnog druženja.

Radujemo se vraćanju okupljanjima uživo. Do tada, planiramo nova virtualna druženja kako bismo i dalje bili „rame uz rame“ s našim partnerima.