RBA prezentirala ponudu turističkih kredita na FOS-u u Splitu

12.02.2020

Raiffeisenbank Austria d.d. (RBA) predstavila je početkom veljače ponudu turističkih kredita na održanom regionalnom Forumu obiteljskog smještaja u Splitu u organizaciji Hrvatske gospodarske komore i u suradnji s turističkim zajednicama Splitsko-dalmatinske županije i grada Splita.

 

RBA u svojoj ponudi nudi rješenje i fizičkim i pravnim osobama koje se bave turističkom djelatnošću, iznajmljivanjem apartmana i soba (obiteljski smještaj) te svima koji se žele pripremiti za turističku sezonu. Slijedom toga su, Mirela Krstulović – direktorica Regije za poslovanje s pravnim subjektima te Sandra Kovačić- voditeljica poslovnice na održanom Forumu prezentirale RBA Turističke kredite za fizičke osobe koje se bave iznajmljivanjem smještajnih ili turističkih kapaciteta i turističke kredite za mala i srednja poduzeća.

Mirela Krstulović je nakon završetka Foruma istaknula: „Forum obiteljskog smještaja svakako je jedan od kanala putem kojega se možemo direktno obratiti velikom broju privatnih iznajmljivača te predstaviti RBA ponudu, ali im i omogućiti da poboljšaju, unaprijede i prošire svoju ponudu i kapacitete. Kao i svih prethodnih godina, i ove godine RBA je zlatni sponzor RFOS-a, jer smo uvidjeli kako sudjelovanje na ovim događajima znatno doprinosi percepciji RBA kao banke koja razumije svoje klijente, prilagođava se njihovim potrebama i pruža kvalitetnu podršku obiteljskom smještaju i malim hotelima kao značajnoj gospodarskoj djelatnosti“, zaključila je Krstulović.