Provjerite koju verziju operativnog sustava koristite na svom mobilnom uređaju

03.08.2023

U slučaju da vaš mobitel nije namješten na automatsko ažuriranje operativnog sustava, jednostavno ažurirajte vaš operativni sustav na mobitelu sami te si omogućite sigurnije i naprednije korištenje mojaRBA i drugih aplikacija.

 

Sada kada ste u mirnijem rasporedu i bavite se ugodnim ljetnim aktivnostima, idealno je vrijeme da u nekoliko jednostavnih klikova ažurirate operativni sustav svog mobilnog uređaja.

Zašto je bitno imati noviju verziju operativnog sustava?

Novu verziju operativnog sustava bitno je imati na vašem mobitelu jer na taj način osiguravate najvišu dostupnu razinu sigurnosti i funkcionalnosti vašeg uređaja. Za prebacivanje na novu verziju trebat će vam samo nekoliko minuta, a zahvaljujući tome moći ćete u potpunosti uživati u svim mogućnostima vaših aplikacija.

Predlažemo da ažuriranje operativnog sustava učinite sada (tijekom kolovoza), a najkasnije do kraja rujna ove godine. Na taj način omogućavate korištenje sigurnosnih i funkcionalnih unaprijeđena koje vam osiguravamo u novim verzijama mojaRBA mobilne aplikacije, za koju će nova minimalno podržana verzija Android OS-a biti v.8, a nova minimalno podržana verzija iOS-a biti v.15.

U slučaju da ne ažurirate verziju operativnog sustava na vašem mobitelu, a trenutno imate verziju operativnog sustava nižu od minimalno podržane, nažalost nećete moći instalirati i koristiti nove verzije mojaRBA mobilne aplikacije.