Proslava 18. godišnjice otvaranja RBA poslovnice u Samoboru

30.10.2017

U Samoboru je 27. listopada održana proslava 18. godišnjice otvorenja poslovnice RBA.

 

U Samoboru je održana proslava 18. godišnjice otvorenja poslovnice RBA. Svečanu proslavu predvodio je Ivan Žižić, član Uprave RBA sa Suzanom Laušin Katanec, direktoricom Regije za poslovanje s pravnim subjektima, Igorom Gaćešom, direktorom Regije za poslovanje sa stanovništvom i Tonijem Jurčićem, izvršnim direktorom Gospodarstva i poduzetništva u regijama, dok su svečanost uveličali i brojni drugi uzvanici.

Poslovnica RBA u Samoboru započela je s radom 1999. godine, a svečana proslava 18. godišnjice održala se u prisustvu klijenata i zaposlenika Banke, koji su i zaslužni za dugo i uspješno poslovanje. Svečano druženje svojim su prisustvom uveličali i predstavnici Udruge za podršku djeci i roditeljima djece s dijabetesom „Slatki Samoborci“, koja je ujedno i primatelj donacije od 15 tisuća kuna, za potrebe potpore projekta „Podržimo zajedno djecu s dijabetesom“, te za potporu aktivnostima povodom obilježavanja Svjetskog dana dijabetesa.

Nakon uvodnog dijela posjetiteljima se pozdravnim govorom obratio Žižić te se tom prilikom zahvalio klijentima na ukazanom povjerenju, no i kolegama koji su zaslužni za uspješno poslovanje poslovnice posljednjih 18 godina.

Ivan Žižić je istaknuo sljedeće: „Poslovnica Raiffeisen banke u Samoboru svoja je vrata klijentima prvi put otvorila 1999. godine. Obilježavanje 18 godina poslovanja vrijedno je postignuće, te bih se na tome prvenstveno želio zahvaliti svim našim klijentima na ukazanom povjerenju i istaknuti da ćemo i dalje činiti sve kako bismo poslovali u skladu s potrebama i očekivanjima naših klijenata. Također, iskorištavam ovu priliku da zahvalim svim kolegama koji su zaslužni za rezultate koje postižemo i što je najvažnije, koji su na raspolaganju našim klijentima“, zaključio je Žižić.

Nakon toga gostima se obratila Suzana Laušin Katanec te istaknula: „Svih ovih godina u Samoboru smo zajedno s vama i uz vašu pomoć rasli, sazrijevali te na kraju postali punoljetni. U Samoboru smo prepoznatljivi već 18 godina i uz vašu pomoć, želimo i dalje biti simbol kvalitete usluge i brige za klijente. Svakako bih još jednom iskoristila priliku te u svoje ime i ime svih kolegica i kolega, dati obećanje da ćemo i ubuduće davati sve od sebe da ostanemo Banka isključivo zadovoljnih klijenata“, zaključila je Laušin Katanec.

Igor Gaćeša se u svom govoru nadovezao te izjavio: „Želim naglasiti da je odrastanje uvijek lijepo, ako je sredina u kojoj rasteš stabilna i prosperitetna i ako imaš osjećaj da te je prigrlila otvorenih ruku. Mi i dalje, kao i prvog dana, želimo pomagati stabilnom i prosperitetnom razvoju grada Samobora i svih njegovih stanovnika, te želimo pomagati partnerski kao što je i Samobor partnerski pomogao nama, pa sada slavimo prvih 18 godina. Dobri su trenutci kao ovaj, kada se osvrneš iza sebe i pogledaš put koji si prošao jer ti daje poleta za put koji predstoji“, zaključio je Gaćeša.

Raiffeisen banka je  u više od dvadeset godina svog poslovanja u Hrvatskoj postala sinonim za visoku kvalitetu usluge, dostupnost, jednostavnost i fleksibilnost, te prepoznata kao banka zadovoljnih klijenata. Prva RBA poslovnica u Samoboru, otvorena je prije punih 18 godina, sada već daleke 1999. godine na adresi Perkovčeva 36.