Održana radionica za poduzetnike o EU fondovima u Osijeku

25.04.2018

Krunoslava Baumschabel-Banić, direktorica regije za poslovanje s pravnim subjektima RBA, bila je domaćin na radionici EU bespovratna sredstva – izgradnja i opremanje proizvodnih kapaciteta MSP

 

Krunoslava Baumschabel-Banić, direktorica regije za poslovanje s pravnim subjektima RBA, bila je domaćin na održanoj radionici „EU bespovratna sredstva – izgradnja i opremanje proizvodnih kapaciteta MSP“ u organizaciji Raiffeisen banke.

Nakon uvodnog dijela, fokus radionice i druženja bio je stavljen na prihvatljivost prijavljenih projekata i prijavitelja, prihvatljive aktivnosti, zatvaranje financijske konstrukcije, dokumentaciju potrebnu za prijavu, kriterije za ocjenjivanje kvalitete projekata, načine predaje projektnih prijedloga te postupak dodjele sredstava. Radionicu je vodio Mladen Lovrenčić, konzultant iz poduzeća Dyvolve, koji ima 12 godina profesionalnog iskustva u konzaltingu privatnog i javnog sektora, upravo iz područja strateških investicijskih procesa u prerađivačkoj industriji, turizmu i tehnološkom sektoru.

Ovom prilikom, okupljenima se obratila Krunoslava Baumschabel-Banić ispred RBA kao organizatora radionice te izjavila: „Iznimno mi je drago što smo uspjeli postići ovako veliki odaziv klijenata, stoga sam uvjerena da smo odabrali vrlo aktualnu i važnu temu za razgovor. Također, naglasila bih da organizacijom ovakvih druženja, odnosno radionica klijentima dajemo dodanu vrijednost našoj međusobnoj suradnji, ali isto tako omogućujemo klijentima kvalitetan networking, koji im olakšava poslovanje i omogućuje jednostavnije povezivanje s poslovnom zajednicom“, zaključila je Baumschabel-Banić.

Radionica je održana u ugodnom ambijentu kavane Muzej okusa u Osijeku, dok su okupljeni osim radionice, imali priliku razgovarati sa stručnjacima i sudjelovati na individualnim konzultacijama, te podijeliti svoja iskustva i predstaviti projekte.