RBA otvorila poslovnicu u City Centeru one East

28.05.2018

Otvorili smo vrata klijentima u City Centeru one East – te smo od sada prvi puta prisutni na tržištu u shopping centru s novim unaprjeđenim konceptom poslovnice.

 

Pogodnosti za klijente prilikom otvorenja

Klijentima, koji u novoj poslovnici ugovore RBA kreditnu karticu, RBA daruje jednogodišnje UNIQA putno zdravstveno osiguranje i dodatnih 200,00 kuna Zlatne RBICE za potrošnju iznad 1.000 kuna na novougovorenoj kreditnoj kartici u prva 3 mjeseca korištenja. Promotivna ponuda traje do 31. kolovoza 2018. godine.

 

Tijekom lipnja korisnike osobnih RBA kartica u City Centeru one East očekuju dodatne akcije Zlatne RBICE:

• dupli bodovi za plaćanje kreditnim karticama u Mülleru, C&A, Shoosteru i Humanicu
• 10% popusta na cjelokupan asortiman* svaki ponedjeljak u Mülleru, Shoosteru i Humanicu za plaćanje RBA karticama.

 

Koncept nove poslovnice

Koncept poslovnice u City Centeru one East u potpunosti je usmjeren na iskustvo krajnjih korisnika te njihovo zadovoljstvo uslugama i doživljajem. To se odnosi na sve usluge koje RBA nudi svojim klijentima, na kanale i tehnologiju putem kojih ih Banka pruža, a novost se također očituje i u samom dizajnu poslovnice, odnosno u modernom estetskom izričaju i dodatnim funkcionalnostima.

Kako je novi dizajn u potpunosti podređen korisničkom iskustvu, klijentima je na raspolaganju 24-satna zona unutar koje se nalaze uplatno-isplatni bankomati, a u prostoru poslovnice na raspolaganju jezona s ugodnim sjedećim mjestima, video zidom s dinamičnim sadržajem, kao i polica s knjigama, te tableti i besplatan WiFi.

Kutak za razbibrigu

Poslovnica ima pripremljen sadržaj i za najmlađe, odnosno redizajnirani Bubašpara dječji kutak, gdje djeca imaju priliku crtati i bojati na unikatnom Bubašpara stolu, igrati igrice na tabletima, čitati slikovnice ili knjige te gledati crtiće na TV ekranu.

Odgovornost prema zajednici

Isto tako, ono što je posebno kod ove poslovnice je njena pristupačnost za nagluhe i slabovidne osobe. Za posjetitelje slabog sluha, na raspolaganju je induktivna petlja koja pojačava i filtrira zvuk te nositelju slušnog aparata omogućava jasnu komunikaciju s djelatnicima poslovnice, dok je osobama slabog vida na raspolaganju taktilna traka, koja ih vodi od ulaza do djelatnika na prvom radnom mjestu.

Recite nam vaše mišljenje

S obzirom da nam je mišljenje i iskustvo naših klijenata od iznimne važnosti, pozivamo sve da prilikom izlaska iz poslovnice ispune kratku anketu zadovoljstva pruženom uslugom.

*Akcije se odnose isključivo na prodajna mjesta partnera u City Centeru one East.
Müller - popust ne vrijedi na knjige, slikovnice, konzole, tablete, multimedijska izdanja, foto usluge, pelene, nadomjesno mlijeko 1 i PRE, darovne i prepaid kartice. Popust se oduzima neposredno na blagajni. Različiti popusti međusobno se ne zbrajaju, a akcije isključuju.
Shooster - popust se obračunava na blagajni, vrijedi i na robu na popustu, ali ne za kupnju poklon bonova i ne može se kombinirati s drugim akcijama.
Humanic - popust se ne odnosi na artikle koji su već sniženi te se akcije ne mogu kombinirati.