Jasminka Rojko najavila početak prijava za novi krug programa EY Poduzetnik godine

12.09.2019

Jasminka Rojko, direktorica Poslovanja s velikim poslovnim sustavima i strukturiranog financiranja RBA, sudjelovala je na konferenciji „Poduzetnički Mindset“.

 

Jasminka Rojko, direktorica Poslovanja s velikim poslovnim sustavima i strukturiranog financiranja RBA, sudjelovala je kao panelistica na konferenciji „Poduzetnički Mindset“, u organizaciji EY Hrvatska te časopisa Poduzetnik.

Konferencija je ujedno bila i prigodna platforma za najavu novog kruga prijava poduzetnika na EY program Poduzetnik godine, koji će se održati šestu godinu zaredom, a čiji je Raiffeisen banka generalni sponzor od samog početka.       

Prije početka panela i rasprave, uvodna izlaganja koja su ujedno i poslužila kao uvod u diskusiju, održali su Ognjen Bagatin, CEO Poliklinike Bagatin i osnivač časopisa Poduzetnik, te Berislav Horvat, Country Managing Partner iz EY-a. Predavači i panelisti su ukratko predstavili izazove kojima se susreću poduzetnici, ali isto tako i prezentirali njihove rezultate tijekom svih godina održavanja programa EY Poduzetnik godine. Potom je uslijedila panel rasprava na kojoj su sudjelovali: Jasminka Rojko (RBA), Berislav Horvat (EY), Silvio Kutić (Infobip) te Duško Ćurlić kao moderator panela.

U svom izlaganju, Jasminka Rojko je naglasila: „Raiffeisen banka dio je ove priče od samog početka i veseli nas vidjeti da ovo natjecanje sve više raste i okuplja sve veći broj poduzetnika. Znam da ponekad neobično zvuči kada bankari govore o svojim klijentima kao o partnerima, ali to je upravo ono čemu mi težimo u svemu što radimo. Mi smo iznimno sretni što možemo biti dio poduzetničkih priča, koje su svake godine sve zanimljivije, impozantnije i impresivnije. Smatram da je ovaj program rijetka prilika kada šira javnost ima priliku slušati o poduzetnicima kao zvijezdama, što inače nažalost nije slučaj. Ovo je ujedno i izvanredna prilika kada zajedno možemo raditi na podizanju svijesti o poduzetništvu te odaslati pozitivnu poruku i osnažiti sve one koji se spremaju na svoje prve poduzetničke korake. Mislim da smo s ovim projektom u posljednjih pet godina i ostvarili i pozitivan utjecaj na poduzetničku klimu, koja je godinama bila na vrlo niskim razinama. Raiffeisen banka će i dalje biti partner EY-ju u projektu Poduzetnik godine te nas već sada veseli nastavak ove priče i upoznavanje s novim poduzetnicima, koji dokazuju da se u Hrvatskoj može uspjeti“, zaključila je Rojko.