RBA Chatbot
- naša digitalna asistencija

RBA Chatbot
- naša digitalna asistencija

Pokrenite chatbot

Što je RBA Chatbot?

 

RBA Chatbot je program za slanje i primanje poruka, nije stvarna osoba. Slično kao da šaljete poruke na mobitelu ili društvenim mrežama. Ovu digitalnu asistenciju smo dizajnirali za vas i može vam dati odgovore o RBA proizvodima i uslugama.

Što RBA Chatbot zna? I što ne zna?

 

Chatbot zna ono što se nalazi na web stranicama i javno dostupnim dokumentima RBA, a kontinuirano dodajemo nove teme i odgovore u bazu znanja chatbota.  Umjesto da sami tražite neku informaciju – pitajte RBA Chatbot.

Istovremeno, chatbot ne zna vaše osobne financijske podatke (npr. imate li kredit kod nas). Uz to, ne može u vaše ime napraviti nikakve transakcije niti ugovoriti usluge. To možete samo vi u digitalnom bankarstvu ili u nekoj od naših poslovnica.

Zašto pričati s RBA Chatbotom?

 

Da brže dođete do informacije putem chata s našom bankarskom sveznalicom. Ovo vam je prilika da doživite kako će upravljanje financijama izgledati u bliskoj budućnosti. Vi ćete samo utipkati ili reći što želite, a bankarski asistent to napravi za vas.

Pored toga, RBA Chatbot je tek postao dostupan, još je u fazi testiranja i vaša povratna informacija će imati veliki utjecaj na to kako će se dalje razvijati. Zahvalni smo vam što ćete na ovaj način doprinijeti kvaliteti usluge koju će koristiti tisuće drugih ljudi. A to sve tako da samo utipkate što vas zanima o financijama.