Vlastiti osobni bankar

Vlastiti osobni bankar

Saznajte više
 

Poslovanje postaje brže, jednostavnije i kvalitetnije u suradnji s vlastitim osobnim bankarom!

Naši Premium Banking osobni bankari stručnjaci su u financijskom planiranju. Završili su edukacije, treninge i certificirani su u skladu s metodologijom Raiffeisen Internationala, čime su stekli znanja, iskustvo i know-how jedne od vodećih banaka u Srednjoj i Istočnoj Europi.

Ugovorite sastanak sa svojim Premium Banking osobnim bankarom kada je riječ o vašim osobnim financijama! 
Vaš će osobni bankar s Vama dogovoriti sastanak u vrijeme koje Vam odgovara. Tijekom sastanka pažljivo će poslušati sve Vaše dugoročne osobne i profesionalne planove i ciljeve, analizirati Vašu trenutnu financijsku situaciju te predložiti Vam strateški dugoročni financijski plan. Predloženi plan bi Vam trebao omogućiti ostvarenje vlastitih ciljeva te mirnu i bezbrižnu financijsku budućnost. 

Vaš osobni bankar stoji Vam na raspolaganju i u obavljanju uobičajenog poslovanja s Bankom te Vam može pružiti odgovore na sva pitanja u vezi s proizvodima i uslugama Banke i Grupe.


Prednosti poslovanja s vlastitim osobnim bankarom:
♦ osobna pažnja i briga o klijentu,
♦ prioritet - brže i jednostavnije obavljanje svih bankarskih poslova,
♦ dogovoreni sastanci u diskrecijskom prostoru Banke,
♦ izrada osobnog dugoročnog financijskog plana,
♦ informacije o štedno-ulagačkim proizvodima ili proizvodima financiranja,
♦ pomoć kod reklamacija ili hitnih izvanrednih situacija.U ugodnom okruženju ureda Premium bankarstva možete se opustiti, obaviti povjerljiv razgovor sa svojim osobnim bankarom i posvetiti se realizaciji svojih financijskih potreba.

Vaš osobni bankar je osoba u Banci koju uvijek možete prvu nazvati! Provjerite u kojim poslovnicama je dostupna Premium usluga i Vaš osobni bankar.