Investicijsko savjetovanje

Uspjeh je imati pravu informaciju u pravom trenutku.

Investicijsko savjetovanje

Uspjeh je imati pravu informaciju u pravom trenutku.

Saznajte više

Mi svoje informacije dijelimo s vama

 

Usluga investicijskog savjetovanja je u službi Vaših financija.

Hvala još jednom na povjerenju s kojim ste nas pustili u svoj financijski svijet. I kako ne bismo stali na riječima, povezat ćemo znanje o Vašim financijama s našim ulagačkim proizvodima. U Vašem interesu, naravno. 

Kroz uslugu Investicijskog savjetovanja pružamo Vam osobne preporuke u pogledu kupnje, prodaje, držanja ili ostvarivanja prava iz financijskih instrumenata. Naš investicijski savjet odnosi se na ulaganje vaše financijske imovine u financijske instrumente proizvedene od strane članica RBA grupe, RBI grupe i/ili od strane sudionika financijskih tržišta s kojima Banka ima sklopljen ugovor o financijskoj distribuciji.

Investicijsko savjetovanje znači, ukratko, našu preporuku Vama o jednoj ili više transakcija financijskim instrumentima, u cilju povećanja Vaše financijske imovine. Preporuku možete tražiti Vi ili se mi možemo obratiti s informacijom Vama

Neke informacije su samo za odabrane

 

Investicijsko savjetovanje  je usluga za klijente Banke koji već koriste Premium paket i  ispunjavaju imovinske kriterije za pristup uslugama Premium bankarstva.

Ali, punoljetne osobe odgovarajućih imovinskih mogućnosti, koje žele postati korisnici Premium bankarstva mogu prvo zatražiti Premium paket te na taj način pristupiti usluzi Investicijskog savjetovanja.

Želite među prvima doći do korisnih informacija? Nema problema.

 

Prvo ćemo dogovoriti sastanak s Vama, na kojem ćemo razgovarati o Vašim financijskim mogućnostima i željama za ulaganje. Želimo procijeniti koliko su velike vaše financijske aspiracije kako bismo Vam ponudili ulaganje u  prikladne financijske instrumente. Prilikom savjetodavnog sastanka Vaš osobni bankar će od Vas prikupiti sve relevantne podatke u svezi Vaših životnih ciljeva i vremenskog horizonta ulaganja, Vaše sposobnosti podnošenja rizika i Vaše tolerancije na rizike, kako bi se utvrdio Vaš investicijski profil. Nastavno, mi ćemo vam dati investicijsku preporuku, ali naravno, Vaša riječ je zadnja. 
 

Nakon Vaše konačne odluke o ulaganju i provođenja kupnje financijskih instrumenata od strane Banke, možete pratiti tijek svojih investicija na upit. Mi ćemo na Vaš zahtjev pripremiti Izvješće o kretanju Vašeg investicijskog portfelja i ponuditi daljnje savjetovanje.
I za kraj… voljeli bismo naglasiti kako ovu ekskluzivnu uslugu ostvarujete bez plaćanja naknade


Pitajte svojeg osobnog bankara o mogućnostima korištenja usluge Investicijskog savjetovanja. 
Ako Vas zanima investicijsko savjetovanje i želite postati Premium klijent, zatražite Premium paket i u obrascu, pod komentar, napišite da Vas zanima usluga Investicijskog savjetovanja.

 

Premium Banking

Kontaktirajte nas

Pošaljite nam upit kroz obrazac

Poslovnice

Pogledajte lokacije Premium poslovnica.