RaiConnect

Jer vaše je vrijeme dragocjeno.

RaiConnect

Jer vaše je vrijeme dragocjeno.

Saznajte više

RaiConnect-ajmo!

 

Vi znate što je za Vas najbitnije. A mi vam želimo ponuditi moderan način komunikacije kako biste sačuvali još više vremena i energije za svoje prioritete. RaiConnect može postati vaš svakodnevni način komunikacije s bankom. Ovom aplikacijom možete ostvariti poziv sa svojim bankarom, poslati mu poruku, dokumentaciju, dijeliti zaslone… I ono što je najvažnije, komunikacija RaiConnectom je zaštićena i sigurna. Uz RaiConnect štedite dragocjeno vrijeme, brže realizirate svoje zahtjeve i minimizirate dolaske u poslovnicu. Slobodno koristite svoje osobno računalo umjesto mobitela, ako vam je praktičnije pristupiti aplikaciji preko web sučelja.

Prednosti

 • Bankarstvo iz udobnosti doma ili ureda

  Bankarstvo iz udobnosti doma ili ureda

  Ne brinite o gužvi u prometu i traženju parkinga - održite sastanak s bankarom pomoću video/audio poziva ili mu se obratite porukom.

 • Brža realizacija vaših zahtjeva

  Brža realizacija vaših zahtjeva

  S vašim bankarom lako ćete dogovoriti rješavanje svih vaših zahtjeva kao i ugovaranje novih proizvoda i usluga prema vašim potrebama.

 • Sigurnost

  Sigurnost

  S bankom možete na siguran način razmijenjivati i dijeliti dokumente kroz RaiConnect aplikaciju.
   

Kako možete ugovoriti RaiConnect uslugu?

 

RaiConnect usluga je dostupna svim korisnicima RBA paketa i to bez naplate dodatne naknade. Dovoljno je naglasiti, prilikom ugovaranja paketa, da želite koristiti RaiConnect uslugu, a daljnje korake mi preuzimamo.

Imam RBA paket
Ako ste već korisnik RBA paketa, dovoljno je ispuniti Zahtjev za ugovaranje RaiConnect usluge i dostaviti ga u najbližu poslovnicu. Nakon toga ćete dobiti pristupnu poruku na svoju e-mail adresu.

Nemam RBA paket
Ugovaranjem RBA paketa imate mogućnost korištenja više usluga uz dodatne pogodnosti, a sve u cijeni jedne mjesečne naknade. Odaberite svoj RBA paket i ugovorite RaiConnect uslugu.

Tehnički preduvjeti za uspostavu video poziva

 

Prije ugovaranja usluge svakako provjerite zadovoljava li vaš mobilni uređaj ili osobno računalo navedene tehničke preduvjete kako bi moguće poteškoće u komunikaciji unaprijed bile spriječene.
Svi detalji vezani za uslugu nalaze se u dokumentu Opći uvjeti.  

NAPOMENA: Usluga je dostupna u radno vrijeme vašeg bankara.

RaiConnect aplikaciju preuzmite putem App Storea za iOS uređaje i putem Google Playa za Android uređaje.

 

Best Buy Award

Naše digitalne bankarske usluge dobile su Best Buy Award priznanje!
Saznajte više