Misija i vizija te ponuda vrijednosti klijentima

Misija

 

Mi smo visoko motiviran tim financijskih stručnjaka koji uvijek ide korak dalje, kako bi naši klijenti bili korak ispred u ostvarenju svojih životnih i poslovnih planova. Usluge temeljimo na iskustvu naših zaposlenika, tradiciji europskoga bankarstva i suvremenim potrebama klijenata banke. U svakom kontaktu s klijentima želimo da osjete jednostavnost poslovanja s nama te brzinu i dostupnost naših usluga. Slušamo i razumijemo svoje klijente i izgrađujemo partnerski odnos. Ponosni smo na uspjeh svakoga našeg klijenta. Tada je naša misija ispunjena.

Vizija

 

Bit ćemo prva banka u Hrvatskoj po zadovoljstvu klijenata i ponosu zaposlenika. Naši će nas klijenti najčešće preporučivati drugima, što će biti temelj naše snažne tržišne pozicije među vodećim bankama na hrvatskom tržištu. Ostvaren uspjeh nastavit će poticati sve zaposlenike i dioničare na daljnje osnaživanje uloge banke u hrvatskom gospodarstvu.

Ponuda vrijednosti klijentima

 
Stručnost, povjerenje i kvaliteta.

Naš pristup
Mi u RBA s pažnjom uvažavamo potrebe naših klijenata. Stručno i sustavno podržavamo naše klijente pri donošenju i provedbi njihovih financijskih odluka, u postizanju njihove financijske snage, stabilnosti i sigurnosti. 

Koristi za klijente
U radu s klijentima nas vode stručnost, poštenje, vjerodostojnost i transparentnost. U svakom kontaktu pružamo jasnu, jednostavnu, brzu i točnu informaciju. 

Zašto nam klijenti mogu vjerovati
Naši partnerski odnosi s klijentima temelje se na profesionalnosti, uzajamnom povjerenju, dostupnosti i ljubaznosti. Naša visoka predanost kvaliteti i primjerenosti rješenja za klijente pridonosi našem uzajamnom razvoju i dobrobiti, razvija poslovne standarde te potiče i razvoj društva u kojem djelujemo.

Vrijednosti za naše zaposlenike

 

 • Podnaslov (ovo je M29 modul)

  Predanost i zajednička vizija

 • Podnaslov

  Izvrsnost i profesionalnost

 • Podnaslov

  Integritet

 • Podnaslov

  Suradnja

 • Podnaslov

  Osnaživanje i razvoj ljudi

 • Podnaslov

  Inicijativa

 •