Investicijski fondovi

Investicijski fondovi

Saznajte više

Vaše potrebe

 

Razmišljali ste o alternativnim oblicima ulaganja vaših sredstava s ciljem ostvarenja većih prinosa od kamata na štednju ali nemate iskustva ili znanja o ulaganjima u investicijske fondove? Informirajte se mogućnostima ulaganja u fleksibilnom i transparentnom okruženju Raiffeisen investicijskih fondova i povjerite svoja sredstva profesionalcima.

Prednosti za Vas

 • Niži troškovi

  Niži troškovi

  Troškovi trgovanja u investicijskim fondovima su niži od pojedinačnih ulaganja, zbog većih količina instrumenata trgovanja. Na taj način štednjom u investicijskim fondovima imate imate manje troškove.

 • Dostupnost

  Dostupnost

  Vaša sredstva su vam dostupna jer možete svoje udjele, na zahtjev, otkupiti kad god se odlučite. Započnite štednju već uz minimalna početna ulaganja.

 • Pravna zaštita

  Pravna zaštita

  Kako bi se zaštitili ulagatelji, investicijski fondovi su pod nadzorom Hanfe i podložni su strogim pravilima i nadzoru licenci.

 • Transparentnost

  Transparentnost

  Imate uvid u sve informacije o vašim ulaganjima. Raiffeisen Invest d.o.o. redovno izvještava i objavljuje informacije o kretanjima udjela u fondovima kojima upravlja.

 

Ulaganje u investicijske  fondove nosi sa sobom i određene rizike, koji su uz ostale informacije detaljno opisani u Prospektu i Pravilima pojedinog fonda. Detaljnije o vrijednostima udjela, rizicima i strategiji  ulaganja pročitajte više na stranicama Raiffeisen Investa.

Više o Raiffeisen investicijskim fondovima

 
 • Obveznički fondovi
  • Obveznički fondovi ulažu u dužničke vrijednosne papire, odnosno obveznice koje karakterizira manje osciliranje vrijednosti udjela (rizičnost). Takvi fondovi imaju za cilj stabilan rast vrijednosti udjela kroz investiranje u državne i korporativne obveznice koje donose fiksnu kamatu. Saznajte više

 • Posebni fondovi
  • Posebni fondovi ulažu u različite klase imovine prema unaprijed definiranim pravilima. Strategije upravljanja usmjerene su na očuvanje vrijednosti inicijalnog ulaganja, uz ostvarenje prihvatljivih atraktivnih prinosa. Saznajte više

Kako ulagati?

 

Proučite Prospekte i Pravila fondova prije izbora fonda u koji želite ulagati. Za sve upite, stručnu podršku i realizaciju Vašeg ulaganja obratite nam se u najbližu RBA poslovnicu ili na sljedeći kontakt:
Raiffeisen Invest – Direkcija prodaje i razvoja proizvoda
Tel: +385 1 6003 777
E-mail: rbainvest@rbainvest.hr

Više informacija o ulaganju u investicijske fondove potražite na stranicama Raiffeisen invest d.o.o. 

 

Kontaktirajte nas

Zatražite dodatne informacije

Posjetite nas u jednom od poslovnih centara

Nazovite nas

RBA INFO telefon za poslovne subjekte