Stipendije

Stipendije

Saznajte više
Breadcrumbs with tabbed navigation je privremeno nedostupan.
 

Stipendiramo studente STEM fakulteta!

RBA stipendijama podupiremo obrazovanje mladih stručnjaka iz profiliranih STEM područja, koje smatramo ključnom polugom razvoja financijske industrije. Primjena modernih tehnoloških rješenja jedan je od preduvjeta daljnjeg napretka i ostvarenja našeg konačnog cilja - potpunog korisničkog iskustva.
 
Natječaj za stipendije bio je otvoren do 16. veljače 2018. godine, a o rezultatima natječaja svi kandidati će biti obavješteni pismenim putem najkasnije do 16. travnja 2018. Troje odabranih kandidata postat će RBA stipendisti i pratit ćemo ih u njihovom daljnjem profesionalnom razvoju.

Planiramo provoditi i druge natječaje za stipendije o čemu ćete sve informacije moći pročitati ovdje na našim web stranicama.

 

Stipendiranje

Tri stipendije u iznosu od 1.600,00 kuna mjesečno, redovnim studentima i studenticama diplomskih studija:
Fakulteta elektrotehnike i računarstva: studijski program Računarstvo - profili Programsko inženjerstvo i informacijski sustavi te Računalno inženjerstvo
Matematički odsjek Prirodoslovno-matematičkog fakulteta 

Prednosti

 • Financijska potpora

  Financijska potpora

  Mjesečna stipendija u iznosu od 1.600,00 kuna neto za cijelo vrijeme trajanja studija.

 • Primjena znanja

  Primjena znanja

  Mogućnost primjene stečenih znanja kroz stručnu praksu u različitim poslovnim segmentima Banke. Vidjet ćete "iz prve ruke" koji su to izazovi i zadaci zaposlenika u područjima kao što su IT, poslovna inteligencija, izvještavanje, statistika te upravljanje i kontrola rizika.

 • Profesionalni rast

  Profesionalni rast

  Postanete li naš zaposlenik možete očekivati profesionalni rast, stjecanje novih znanja i vještina te mogućnost napredovanja u različitim područjima. Očekuje vas i rad u dobroj timskoj atmosferi, sa stručnjacima čija su odlike predanost, profesionalnost i proaktivnost u poslu.

Što očekujemo od stipendista?

 
 • Obveze studenata
  •  - po završetku studija, rad u RBA na određeno vremensko razdoblje, osim u slučaju da banka ne donese drugačiju odluku
    - potpisivanje Ugovora o stipendiranju
    - predočenje indeksa ili prijepisa ocjena nakon završetka akademske godine, kao potvrde o redovnom izvršavanju obveza
    - predočenje potvrde o redovnom upisu na fakultet/u slijedeću akademsku godinu
    - pridržavanje Etičkog kodeksa RBA
    - sudjelovanje u promotivnim aktivnostima vezanim za RBA program stipendiranja (po potrebi)