Decor Decor Decor Decor

Od samog starta do ciljanog uspjeha

RBA PLATFORMA ZA
LANSIRANJE BIZNISA

Jer znamo da je pokretanje

vlastitog biznisa velika stvar.

 • One

  Svaki početak nosi svoje izazove, ali uz iskusnog RBA suvozača imate priliku pokrenuti vlastiti biznis bez zastajkivanja. Preduvjet glatkog starta poslovanja je RBA transakcijski račun koji vam omogućuje gotovinski i bezgotovinski platni promet u kunama i drugim valutama.

  Na raspolaganju su vam i različite usluge zasnovane na suvremenim tehnološkim rješenjima, a sve kako biste svoje financijsko poslovanje vozili bez vremenskih i prostornih ograničenja, brzo, jednostavno i sigurno.

 • One

  Još efikasnije razvijanje brzine poslovanja postići ćete odabirom jednog od poslovnih paketa, koje odlikuju tuning karakteristike prema vašim potrebama.

  FlexiBIZ poduzetnički paket osnažit će motor vašeg poslovanja, učiniti ga jednostavnijim i racionalnijim, a vrijeme obavljanja bankarskih poslova će se skratiti i pružiti više vremena za neometanu pažnju na auto-cestu vašeg poslovanja. Ako ste pokrenuli biznis u posljednjih 12 mjeseci, ugovorite FlexiBIZ BONUS paket uz prva 3 mjeseca bez plaćanja naknade.

  U paketu dobivate i RaiConnect uslugu za komunikaciju i razmjenu poslovnih dokumenata s vašim poslovnim bankarom, s kojom ćete dodatno štedjeti dragocjeno vrijeme.

  Do banke preko aplikacije s bilo koje lokacije

  Povežite biznis sa svojim bankarom uz RaiConnect
 • One

  Podnesite online zahtjev za RBA transakcijski račun ili FlexiBIZ poduzetnički paket odmah, a nakon toga finiširajte ugovaranje RBA usluga u poslovnici.

 • One

  Sada vaše poslovanje napreduje lijepom brzinom, a pravi alat za servisiranje glatkog putovanja poslovnim krajolikom su RBA online usluge:

  iDIREKT internetsko bankarstvo za efikasnije izvršavanje aktivnosti vašeg računovodstva,

  mBIZ mobilno bankarstvo za jednostavni i svakodnevni uvid u vaše poslovanje i financije, gdje god se nalazili.

 • One

  RBA POS fiskalna blagajna je poput naplatnih kućica na kojima je rampa uvijek podignuta. Jednostavno vršite izdavanje računa i naplatu karticama uz potporu servisa te besplatne intervencije.

Rocket