Decor Decor Decor Decor

Od samog starta do ciljanog uspjeha

RBA PLATFORMA ZA
LANSIRANJE BIZNISA

Jer znamo da je pokretanje

vlastitog biznisa velika stvar.

Do banke preko aplikacije s bilo koje lokacije

Povežite biznis sa svojim bankarom uz RaiConnect
 • One

  Svaki početak nosi svoje izazove, ali uz iskusnog RBA suvozača imate priliku pokrenuti vlastiti biznis bez zastajkivanja. Preduvjet glatkog starta poslovanja je RBA transakcijski račun koji vam omogućuje gotovinski i bezgotovinski platni promet.

  Na raspolaganju su vam i različite usluge zasnovane na suvremenim tehnološkim rješenjima, a sve kako biste svoje financijsko poslovanje vozili bez vremenskih i prostornih ograničenja, brzo, jednostavno i sigurno.

 • One

  Za efikasnije ubrzanje poslovanja odaberite poduzetnički paket po mjeri vaših poslovnih potreba.

  FlexiBIZ poduzetnički paket osnažit će motor vašeg poslovanja, učiniti ga jednostavnijim i racionalnijim, a vrijeme obavljanja bankarskih poslova će se skratiti i pružiti više vremena za neometano poslovanje. Ugovaranjem paketa štedite na naknadama, a dobivate sve potrebne proizvode i usluge.

  Odaberite FlexiBIZ BONUS paket u kojem dobivate i RaiConnect uslugu za komunikaciju i razmjenu poslovnih dokumenata s vašim poslovnim bankarom jer ćete tako dodatno štedjeti dragocjeno vrijeme.

  Do banke preko aplikacije s bilo koje lokacije

  Povežite biznis sa svojim bankarom uz RaiConnect
 • One

  Sada vaše poslovanje napreduje lijepom brzinom, a pravi alat za servisiranje glatkog putovanja poslovnim krajolikom su RBA online usluge:
  internetsko bankarstvo za efikasnije izvršavanje aktivnosti vašeg računovodstva,
  mobilno bankarstvo za jednostavni i svakodnevni uvid u vaše poslovanje i financije, gdje god se nalazili.

 • One

  Zatražite otvaranje RBA poslovnog računa putem online zahtjeva i za ugovaranje FlexiBIZ BONUS paketa ostvarujete 12 mjeseci besplatnog korištenja uključenih proizvoda i usluga. Tako štedite 210,00 EUR na naknadama.

 • One

  RBA POS fiskalna blagajna je poput naplatnih kućica na kojima je rampa uvijek podignuta. Jednostavno vršite izdavanje računa i naplatu karticama uz potporu servisa te besplatne intervencije.

Rocket