Kreditni kalkulator

Traženi kredit:

Mjesečni anuitet:

Kamatna stopa:
%
Razdoblje:
god

Štedni kalkulator

Depozit (iznos):
Iznos kamate:
Godišnja kamatna stopa:
%
Vrijeme oročenja:
dana
mjeseci
godina
Nazad

Nenamjenski kredit za umirovljenike

Tko kaže da u mirovini trebate biti kod kuće i odmarati? Napokon imate vremena za stvari o kojima ste ranije možda samo sanjarili poput dugo iščekivanog putovanja u Toscanu ili želite razveseliti unuke školarce novom dječjom sobom. Naravno, ovo su samo neke od ideja, no zatrebate li dodatna financijska sredstva zatražite nenamjenski kredit namijenjen upravo vama – umirovljenicima.

PROMOTIVNA AKCIJA

Iskoristite pogodnost bez naplate naknade za odobrenje kredita do 31.3.2017.

Ponuda nenamjenskih kredita odnosi se na kredite u kunama s promjenjivom kamatnom stopom.
Maksimalni rok na koji možete zatražiti kredit ovisi o vašoj starosnoj dobi u trenutku podnošenja zahtjeva za kredit, jer je otplatu kredita, tj. uplatu posljednjeg anuiteta potrebno izvršiti prije vašeg 75.-tog rođendana.

UVJETI KREDITIRANJA
Korisnici kredita Iznos kredita Redovna kamatna stopa Naknada za obradu kredita Rok otplate
u mjesecima

klijenti Banke
i
klijenti u postupku prebacivanja primanja u RBA

od 1.000,00 do 20.000,00 HRK od 7,14% do 7,25% bez naknade 13 - 24
ostali klijenti od 7,64% do 8,05%

Visina redovne kamatne stope utvrđuje se ovisno o roku otplate kredita, statusu i bonitetu klijenta.

Redovna kamatna stopa je promjenjiva i iskazana je na godišnjoj razini, a sastoji se od promjenjivog dijela (u visini jedinstvene kamatne stope na Trezorske zapise Ministarstva financija Republike Hrvatske u kunama za rok dospijeća 364 dana, ostvarene na aukciji dana 6.12.2016. koja iznosi 0,65%) i ugovorenog fiksnog dijela. Visina fiksnog dijela ovisi o roku otplate kredita te iznosi od 6,99% do 7,40%. Tako utvrđena kamatna stopa vrijedi jedno referentno razdoblje (12 mjeseci), a kamatnu stopu Banka može umanjiti za različite bonuse, npr. bonus za klijente koji svoja redovita primanja usmjeravaju na račun u Banci, koji trenutno iznosi 0,5 postotnih bodova.

Efektivna kamatna stopa (EKS) 7,57%, uz primjenu redovne kamatne stope 7,34%, roka otplate 24 mjeseca, naknade za obradu kredita u iznosu 0,00 HRK, za iznos kredita 20.000,00 HRK i uz pretpostavku isplate kredita 1.2. i plaćanja interkalarne kamate do 28.2.2017., izračunato na dan 16.1.2017.

Saznajte više o nenamjenskom kreditu za umirovljenike.