Kako ugovoriti mojaRBA?

 

Jednostavno! mojaRBA mobilno bankarstvo možete ugovoriti:

• u mojaRBA aplikaciji izborom opcije "Aktivacija videopozivom", nakon što ste preuzeli aplikaciju na svoj mobitel,
• putem internetskog bankarstva,
• u poslovnici.

 

mojaRBA aplikacija je uvijek „nova“

Bez predaha radimo na dodavanju novih funkcionalnosti i sa svakim ažuriranjem aplikacije dobivate više mogućnosti za bolje upravljanje svojim novcima.

mojaRBA

 • Jednostavnost plaćanja

  Jednostavnost plaćanja

  Plaćajte sigurno gdje god se nalazili. 

 • Kontrola troškova i prihoda

  Kontrola troškova i prihoda

  Lakše pratite i upravljajte troškovima.

 • Personalizacija prikaza računa

  Personalizacija prikaza računa

  Prilagodite prikaz svojim potrebama.

 

Život je lakši kad se dio bitnih aktivnosti odvija online

mojaRBA mobilno bankarstvo je siguran i jednostavan način da svoje svakodnevne obveze oko plaćanja odradite u hodu, s bilo koje lokacije. Besplatno preuzmite aplikaciju i, kad se radi o plaćanju prijateljima ili raznim institucijama, potpuno zaboravite na poslovnice, šaltere i redove.

Dogovorite sastanak

Molimo Vas unesite ime i prezime, minimalno 4 znaka.
Ovo polje je obavezno.
Ovo polje je obavezno.
Molimo Vas unesite ispravnu email adresu.
Ovo polje je obavezno.
Sjela je plaća ili mirovina na vaš tekući i na račun osobe koja vas je preporučila? Super! Uplatit ćemo 350 kuna na oba računa jednokratno tijekom sljedećeg mjeseca.
Suggestions

Your input is valuable to us. Please send us your suggestions.

Ovo polje je obavezno.
Ovo polje je obavezno.
Ovo polje je obavezno.

U prvih sedam mjeseci 2022. rast obujma građevinskih radova 4,4% godišnje

26.09.2022

Prema podacima DZS-a obujam građevinskih radova je u srpnju prema kalendarski prilagođenim indeksima nastavio s trendom godišnjih stopa rasta koje kontinuirano traju od lipnja 2020., pri čemu je rast blago ubrzao u odnosu na mjesec ranije (4,1% u odnosu na 4,0% u lipnju).

 

Promatrajući prema izvornim indeksima, obujam građevinskih radova također je zabilježio rast, iako sporijom dinamikom u odnosu na mjesec ranije te je bio 0,6% viši u odnosu na srpanj 2021.

Prema izvornim indeksima, promatrano kumulativno, u razdoblju od siječnja do srpnja 2022. u odnosu na isto razdoblje 2021. obujam građevinskih radova viši je za 3,8%. U promatranom razdoblju pozitivan doprinos došao je i od izgradnje zgrada (+4,8%) i od izgradnje na ostalim građevinama (+2,4% godišnje).

Prema kalendarski prilagođenim indeksima obujam građevinskih radova viši je za 4,4% na godišnjoj razini, u razdoblju od siječnja do srpnja 2022.

Nadalje, u prvih sedam mjeseci izdano je 6.387  odobrenja za građenje što u odnosu na isto razdoblje lani predstavlja rast za 7,2%. Od toga, 5.553 dozvola odnosi se na gradnju zgrada, dok se preostale dozvole odnose na ostale građevine.

Podaci središnje banke o kretanju poslovnog optimizma pokazuju zadržavanje iznad svog dugoročnog prosjeka u srpnju i kolovozu. Na tromjesečnoj razini, poslovna očekivanja u građevinarstvu nisu se promijenila u odnosu na drugo tromjesečje. Promatrano na mjesečnoj razini, u kolovozu se pogoršao optimizam u svim djelatnostima, osim u građevinarstvu, gdje je zabilježena stagnacija.

Do kraja godine, ali i u duljem vremenskom razdoblju očekujemo pozitivne trendove u građevinarstvu podržane nastavkom kontinuirano stabilne potražnje za stambenim nekretninama, investicijama u infrastrukturne projekte (financirane EU fondovima, posebice iz mehanizma Next Generation EU) kao i nužnom obnovom potresom pogođenih područja. Pri tome ograničavajući čimbenik u građevinarstvu kod izvođenja građevinske aktivnosti ostaje dobava materijala i rastuće cijene, uz od ranije prisutan problem manjka radne snage, posebice kada je riječ o izgradnji zgrada.


Online Banking
Poslovanje s bankama
Poslovni
Publikacije

Naslov scheduler

 

Naslov scheduler

Naslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov scheduler

098 9842 972

Bruno 18.06.2018. 15:00 sati.

NaslovNaslov

 

Promjena nakon objave danas 16:18 555555

TEST 10:27