Kako ugovoriti mojaRBA?

 

Jednostavno! mojaRBA mobilno bankarstvo možete ugovoriti:

• u mojaRBA aplikaciji izborom opcije "Aktivacija videopozivom", nakon što ste preuzeli aplikaciju na svoj mobitel,
• putem internetskog bankarstva,
• u poslovnici.

 

mojaRBA aplikacija je uvijek „nova“

Bez predaha radimo na dodavanju novih funkcionalnosti i sa svakim ažuriranjem aplikacije dobivate više mogućnosti za bolje upravljanje svojim novcima.

mojaRBA

 • Jednostavnost plaćanja

  Jednostavnost plaćanja

  Plaćajte sigurno gdje god se nalazili. 

 • Kontrola troškova i prihoda

  Kontrola troškova i prihoda

  Lakše pratite i upravljajte troškovima.

 • Personalizacija prikaza računa

  Personalizacija prikaza računa

  Prilagodite prikaz svojim potrebama.

 

Život je lakši kad se dio bitnih aktivnosti odvija online

mojaRBA mobilno bankarstvo je siguran i jednostavan način da svoje svakodnevne obveze oko plaćanja odradite u hodu, s bilo koje lokacije. Besplatno preuzmite aplikaciju i, kad se radi o plaćanju prijateljima ili raznim institucijama, potpuno zaboravite na poslovnice, šaltere i redove.

Dogovorite sastanak

Molimo Vas unesite ime i prezime, minimalno 4 znaka.
Ovo polje je obavezno.
Ovo polje je obavezno.
Molimo Vas unesite ispravnu email adresu.
Ovo polje je obavezno.
Sjela je plaća ili mirovina na vaš tekući i na račun osobe koja vas je preporučila? Super! Uplatit ćemo 350 kuna na oba računa jednokratno tijekom sljedećeg mjeseca.
Suggestions

Your input is valuable to us. Please send us your suggestions.

Ovo polje je obavezno.
Ovo polje je obavezno.
Ovo polje je obavezno.

RBA sponzor malonogometnoga turnira u Virovitici

08.01.2015

Raiffeisenbank Austria d.d. (RBA) sponzorira malonogometni turnir "RBA NO LIMIT KUP 2015" koji se održava od 8. do 10 siječnja 2015. godine u Virovitici u organizaciji Sportske akademije No Limit.

 

Raiffeisenbank Austria d.d. (RBA) sponzorira malonogometni turnir "RBA NO LIMIT KUP 2015" koji se održava od 8. do 10 siječnja 2015. godine u Virovitici u organizaciji Sportske akademije No Limit.

Radi se o turniru za dječake rođene 2004. i 2005. godine te će uz ekipu iz Hrvatske sudjelovati i ekipe iz Slovenije, Mađarske i Bosne i Hercegovine.

"Sport i rekreacija važni su za sve dobne skupine u društvu. Promocija sportskih aktivnosti osobito je važna kada se radi o djeci i mladima jer prezentira način života koji je alternativa svim negativnim čimbenicima u društvu koji se odražavaju na tu populaciju. Bavljenje sportom uči djecu i mlade fair-playu i solidarnosti, a važno je i to da se djeca zabavljaju te da sklapaju nova prijateljstva", izjavio je Michael Müller, predsjednik Uprave Raiffeisen banke.

No Limit sportska ekipa osnovana je 2007. godine s ciljem stvaranja sportskoga kolektiva koji će svojim radom i rezultatima biti prepoznat u vidu velikoga broja sportskih aktivnosti i realiziranih sportskih manifestacija s odličnim rezultatima. Unutar Sportske akademije No Limit postoji nekoliko organiziranih radnih skupina: Univerzalna sportska škola - Sportska igraonica (za djecu od četiri do sedam godina), zatim Nogometna akademija (trenutno uzrast U-8 i U-10) i Škola Futsala (juniori 2. HMNL istok).


Online Banking
Poslovanje s bankama
Poslovni
Publikacije

Naslov scheduler

 

Naslov scheduler

Naslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov scheduler

098 9842 972

Bruno 18.06.2018. 15:00 sati.

NaslovNaslov

 

Promjena nakon objave danas 16:18 555555

TEST 10:27