Kako ugovoriti mojaRBA?

 

Jednostavno! mojaRBA mobilno bankarstvo možete ugovoriti:

• u mojaRBA aplikaciji izborom opcije "Aktivacija videopozivom", nakon što ste preuzeli aplikaciju na svoj mobitel,
• putem internetskog bankarstva,
• u poslovnici.

 

mojaRBA aplikacija je uvijek „nova“

Bez predaha radimo na dodavanju novih funkcionalnosti i sa svakim ažuriranjem aplikacije dobivate više mogućnosti za bolje upravljanje svojim novcima.

mojaRBA

 • Jednostavnost plaćanja

  Jednostavnost plaćanja

  Plaćajte sigurno gdje god se nalazili. 

 • Kontrola troškova i prihoda

  Kontrola troškova i prihoda

  Lakše pratite i upravljajte troškovima.

 • Personalizacija prikaza računa

  Personalizacija prikaza računa

  Prilagodite prikaz svojim potrebama.

 

Život je lakši kad se dio bitnih aktivnosti odvija online

mojaRBA mobilno bankarstvo je siguran i jednostavan način da svoje svakodnevne obveze oko plaćanja odradite u hodu, s bilo koje lokacije. Besplatno preuzmite aplikaciju i, kad se radi o plaćanju prijateljima ili raznim institucijama, potpuno zaboravite na poslovnice, šaltere i redove.

Dogovorite sastanak

Molimo Vas unesite ime i prezime, minimalno 4 znaka.
Ovo polje je obavezno.
Ovo polje je obavezno.
Molimo Vas unesite ispravnu email adresu.
Ovo polje je obavezno.
Sjela je plaća ili mirovina na vaš tekući i na račun osobe koja vas je preporučila? Super! Uplatit ćemo 350 kuna na oba računa jednokratno tijekom sljedećeg mjeseca.
Suggestions

Your input is valuable to us. Please send us your suggestions.

Ovo polje je obavezno.
Ovo polje je obavezno.
Ovo polje je obavezno.

Program Nevjerojatni za podršku mladim poduzetnicima

05.05.2021

ACT Grupa i Raiffeisenbank Hrvatska udružili su snage kako bi podržali mlade, ‘nevjerojatne’ poduzetnike.

 

ACT Grupa i Raiffeisenbank Hrvatska udružili su snage kako bi podržali mlade, ‘nevjerojatne’ poduzetnike. Želimo im biti podrška u razvoju poduzeća i nastupu na tržištu. Program Nevjerojatni je namijenjen poduzetnicima do 35 godina, a danas su otvorene prijave za sudjelovanje. 

Program Nevjerojatni podržat će 10 mladih poduzetnika i poduzetnica do 35 godina starosti. Podrška podrazumijeva:

• mentorstvo za razvoj poduzeća od strane iskusnih profesionalaca iz mentorske mreže ACT Grupe i stručnjaka iz RBA Hrvatska
• potporu u obliku usluga u vrijednosti 5.000 EUR
• edukacije iz područja marketinga, prodaje, strategije i operacijama - ovisno o stvarnim potrebama polaznika programa
• promociju uključenih mladih poduzetnika. 

ACT Grupa je potporna organizacija čiji su programi podrške već duži niz godina usmjereni poduzetnicima koji uz financijski imaju i pozitivni povrat za društvo i zajednicu (tzv. impact poduzetnici). Kako je strateško opredjeljenje Raiffeisenbank Hrvatske podržavanje poduzetništva kao generatora razvoja društva i ekonomije, tako je logična suradnja s ACT Grupom. Kao društveno odgovorna banka, RBA rado koristi svoje ljudske i materijalne resurse za dobrobit i poboljšanje kvalitete života u lokalnoj zajednici. A ova investicija u program Nevjerojatni upravo to i radi. Osnažuje i motivira mlade poduzetnike kako bi lakše realizirali svoje ideje, te inspirirali nove generacije i potaknuli ih na preuzimanje inicijative.   

„Friedrich Wilhelm Raiffeisen je prije više od 150 godina osnovao zadrugu s uvjerenjem da pomažući drugima, pomažeš sebi. Nitko još ne može znati koliko će program Nevjerojatni ojačati neku novu poduzetničku priču, ali mi već sada jako vjerujemo u ovaj program. ACT Grupa poznaje poduzetnike u dušu, a mi znamo da su poduzetnici srce ekonomije i motor razvoja. Zato im želimo biti potpora u punom smislu te riječi - od savjeta, umrežavanja, edukacija do brušenja poduzetničkih vještina. Sretni smo što možemo podržati ovakve inicijative koje pozitivno utječu na razvoj društva i ekonomije. Svatko tko se odluči biti poduzetnik je za nas nevjerojatan. '' istaknuo je na predstavljanju programa Ivan Tolić, voditelj Komunikacija i održivosti iz RBA.

“Mladi su ranjiva skupina koja sad ulazi u drugu veliku ekonomsku krizu tijekom svog životnog vijeka. Mladi poduzetnici iskazuju da im je potrebna podrška, da im nedostaje vidljivosti, da im nedostaje radnog iskustva. Govore o tome kako teško sklapaju poslove jer su od klijenata i poslovnih partnera često marginalizirani i smatrani neiskusnima i nedovoljno dobrima. Važno im je dati podršku.” komentirala je Ana Brigović iz ACT Grupe. 

“Upravo to ćemo pokušati kroz ovaj program. Uz tehničku i mentorsku podršku koju ćemo im pružiti, na platformi Nevjerojatni dijelit ćemo inspirativne poduzetničke priče, pa ovim putem pozivamo poduzetnike da ispričamo i njihove. Sretni smo što je RBA prepoznao inicijativu i istu odlučio financijski podržati. Time su omogućili da uz vidljivost i podršku, poduzetnicima omogućimo i sredstva potrebna za jačanje poslovanja.” dodala je Brigović. 

 

Prijave za prvu generaciju nevjerojatnih mladih poduzetnika i poduzetnica koji su već pokazali da žele i mogu, a svoje poslovanje žele podići na višu razinu, otvorene su do 31.5.2021. na stranici nevjerojatni.hr

Kontakti za medije:

ACT Grupa
Igor Roginek, voditelj komunikacija
igor.roginek@act-grupa.hr, 091 782 99 53

Raiffesenbank Hrvatska
Kristina Samardžić, odnosi s javnošću
kristina.samardzic@rba.hr,  099 2182 345


Online Banking
Poslovanje s bankama
Publikacije

Naslov scheduler

 

Naslov scheduler

Naslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov scheduler

098 9842 972

Bruno 18.06.2018. 15:00 sati.

NaslovNaslov

 

Promjena nakon objave danas 16:18 555555

TEST 10:27