Kako ugovoriti mojaRBA?

 

Jednostavno! mojaRBA mobilno bankarstvo možete ugovoriti:

• u mojaRBA aplikaciji izborom opcije "Aktivacija videopozivom", nakon što ste preuzeli aplikaciju na svoj mobitel,
• putem internetskog bankarstva,
• u poslovnici.

 

mojaRBA aplikacija je uvijek „nova“

Bez predaha radimo na dodavanju novih funkcionalnosti i sa svakim ažuriranjem aplikacije dobivate više mogućnosti za bolje upravljanje svojim novcima.

mojaRBA

 • Jednostavnost plaćanja

  Jednostavnost plaćanja

  Plaćajte sigurno gdje god se nalazili. 

 • Kontrola troškova i prihoda

  Kontrola troškova i prihoda

  Lakše pratite i upravljajte troškovima.

 • Personalizacija prikaza računa

  Personalizacija prikaza računa

  Prilagodite prikaz svojim potrebama.

 

Život je lakši kad se dio bitnih aktivnosti odvija online

mojaRBA mobilno bankarstvo je siguran i jednostavan način da svoje svakodnevne obveze oko plaćanja odradite u hodu, s bilo koje lokacije. Besplatno preuzmite aplikaciju i, kad se radi o plaćanju prijateljima ili raznim institucijama, potpuno zaboravite na poslovnice, šaltere i redove.

Dogovorite sastanak

Molimo Vas unesite ime i prezime, minimalno 4 znaka.
Ovo polje je obavezno.
Ovo polje je obavezno.
Molimo Vas unesite ispravnu email adresu.
Ovo polje je obavezno.
Sjela je plaća ili mirovina na vaš tekući i na račun osobe koja vas je preporučila? Super! Uplatit ćemo 350 kuna na oba računa jednokratno tijekom sljedećeg mjeseca.
Suggestions

Your input is valuable to us. Please send us your suggestions.

Ovo polje je obavezno.
Ovo polje je obavezno.
Ovo polje je obavezno.

Održan završni event AmCham Talents programa

05.12.2019

Raiffeisenbank Austria d.d. (RBA) četvrti je put zaredom generalni sponzor AmCham Talents programa pri Američkoj gospodarskoj komori.

 

Raiffeisenbank Austria d.d. (RBA) četvrti je put zaredom generalni sponzor AmCham Talents programa pri Američkoj gospodarskoj komori, te su njezini predstavnici bili na završnom eventu na kojem je proglašen pobjednik natjecanja u 2019. godini.  Tako se i ove godine možemo pohvaliti s ostvarenim uspjehom naših natjecatelja, jer je Lea Sinjerec, viša managerica za Projektno i strukturirano financiranje iz RBA, osvojila drugo mjesto u Talents programu. 

Uvodnu riječ održala je Andrea Doko Jelušić, izvršna direktorica AmChama, koja je zaželjela dobrodošlicu svim sudionicima te je istaknula da je ovogodišnji program imao 87 sudionika, te da je do sada ovaj program okupio više od 500 polaznika svih generacija. Također, napomenula je koliko je ovaj program zahtjevan i intenzivan za sve sudionike, ali također da se pokazao izuzetno korisnim i zanimljivim te da u njemu svi sudionici dobivaju nova znanja, iskustva i kontakte. 

Uslijedio je kratki govor Višnje Božinović, članice Uprave RBA, koja je ujedno bila i jedna od mentorica AmCham Talents programa, te je istaknula da je ovaj projekt vrlo interesantan i važan za sve sudionike i mlade profesionalce jer traži od svakog polaznika da izađe iz svog svakodnevnog poslovnog okruženja te se aktivno uključi u rješavanje izazova koji su pred njih stavljeni. Božinović je naglasila kako je ovaj program izvrsna prilika za uključivanje u nove projekte te za stjecanje novih znanja i iskustava, te je dodala: „Ovaj program smo prepoznali kao izvrsnu platformu koja nudi pojedincima profesionalni, ali i osobni razvoj. Ovo je izvrsna prilika za razvoj dodatnih vještina i znanja, te smo ovakav način rada i mi u RBA prigrlili. Značajno je što program uključuje interakciju s uspješnim profesionalcima te svi polaznici imaju priliku učiti od najboljih na tržištu. Sama činjenica da se sudionici unutar programa bave projektima, koji su izvan njihovog matičnog područja rada, je ono što je uistinu pravo obilježje talenta. Četvrtu godinu zaredom imamo priliku biti ponosni na naše kolege natjecatelje u ovom programu, ali i na ostvarene rezultate te iskazanu želju i elan koji im omogućuje daljnje usavršavanje i profesionalni razvoj“, zaključila je Božinović. 

Uslijedile su prezentacije tri finalista natjecanja: Andreje Štimac (General Electric Hrvatska), kojoj je ujedno pripala i pobjeda u ovogodišnjem natjecanju, zatim Lea Sinjerec (RBA), kojoj je pripalo drugo mjesto na natjecanju te Danijel Turkalj (General Electric Hrvatska), kojem je pripalo treće mjesto. 
Nakon priznanja i nagrada dodijeljenih finalistima i pobjednicima, uslijedilo je uručivanje certifikata svim polaznicima programa, između ostalih i kolegama iz RBA: Jeleni Kršić, Vanji Boljkovac-Kovačević i Luki Maku.   

Prilikom dodjele priznanja, razgovarali smo i s Leom Sinjerec, koja je ovom prilikom izjavila: Bila mi je čast biti dijelom ovogodišnje generacije polaznika AmCham Talents programa. Posebno bih pohvalila organizaciju programa, koncept predavanja i predavače koji su nam nesebično prenijeli svoja znanja, svoje inspirativne životne priče i vrijedne savjete za napredak u karijeri. Drago mi je da u Hrvatskoj postoji ovakav tip natjecanja, gdje mi kao mladi ljudi iz različitih industrija imamo priliku učiti od najboljih, međusobno surađivati i u konačnici, pokazati što možemo i znamo. Sudjelovanje na ovom programu za mene je bilo zaista divno iskustvo, svi smo imali prilike naučiti nešto novo, upoznati puno novih lica, te bih svakako mladima preporučila da iskoriste mogućnosti koje ovaj program nudi. Želim se zahvaliti organizatoru programa AmChamu, svom poslodavcu Raiffeisenbank Austria d.d. koji me preporučio za sudjelovanje u programu, svim predavačima, mentorima i ostalim sudionicima programa”. 

AmCham Talents je program usmjeren ka razvoju liderskih vještina mladih profesionalaca, a cilj programa je pridonijeti profesionalnim i osobnom razvoju profesionalaca putem niza predavanja lidera te razmjenu mišljenja i iskustava s perspektivnim kolegama sudionicima iz raznih industrija.

Kao generalni sponzor, RBA je sudjelovala u programu kao mentor i član ocjenjivačkog odbora, dok je ovogodišnju ulogu preuzela Višnja Božinović, uz ostale članove ocjenjivačkog odbora: Tea Hitner (Poliklinika Bagatin), Irena Stastny (AbbVie), Sandra Lisac (CMS Reich-Rohrwig Hainz Rechtsanwälte GmbH), Dario Bodulici (Carlsberg Croatia), Zvonimir Madunić (EY Hrvatska), Ivica Krizmanić (Esplanade), Igor Grdić (Vertiv) i Ernest Vlačić (Algebra). 


Online Banking
Poslovanje s bankama
Poslovni
Publikacije

Naslov scheduler

 

Naslov scheduler

Naslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov scheduler

098 9842 972

Bruno 18.06.2018. 15:00 sati.

NaslovNaslov

 

Promjena nakon objave danas 16:18 555555

TEST 10:27