Kako ugovoriti mojaRBA?

 

Jednostavno! mojaRBA mobilno bankarstvo možete ugovoriti:

• u mojaRBA aplikaciji izborom opcije "Aktivacija videopozivom", nakon što ste preuzeli aplikaciju na svoj mobitel,
• putem internetskog bankarstva,
• u poslovnici.

 

mojaRBA aplikacija je uvijek „nova“

Bez predaha radimo na dodavanju novih funkcionalnosti i sa svakim ažuriranjem aplikacije dobivate više mogućnosti za bolje upravljanje svojim novcima.

mojaRBA

 • Jednostavnost plaćanja

  Jednostavnost plaćanja

  Plaćajte sigurno gdje god se nalazili. 

 • Kontrola troškova i prihoda

  Kontrola troškova i prihoda

  Lakše pratite i upravljajte troškovima.

 • Personalizacija prikaza računa

  Personalizacija prikaza računa

  Prilagodite prikaz svojim potrebama.

 

Život je lakši kad se dio bitnih aktivnosti odvija online

mojaRBA mobilno bankarstvo je siguran i jednostavan način da svoje svakodnevne obveze oko plaćanja odradite u hodu, s bilo koje lokacije. Besplatno preuzmite aplikaciju i, kad se radi o plaćanju prijateljima ili raznim institucijama, potpuno zaboravite na poslovnice, šaltere i redove.

Dogovorite sastanak

Molimo Vas unesite ime i prezime, minimalno 4 znaka.
Ovo polje je obavezno.
Ovo polje je obavezno.
Molimo Vas unesite ispravnu email adresu.
Ovo polje je obavezno.
Sjela je plaća ili mirovina na vaš tekući i na račun osobe koja vas je preporučila? Super! Uplatit ćemo 350 kuna na oba računa jednokratno tijekom sljedećeg mjeseca.
Suggestions

Your input is valuable to us. Please send us your suggestions.

Ovo polje je obavezno.
Ovo polje je obavezno.
Ovo polje je obavezno.

Nikolina Antolić iz Raiffeisen Investa dobitnica Volonterskog Oskara!

06.12.2019

Svečanom dodjelom u Staroj gradskoj vijećnici obilježen je završetak natječaja za ovogodišnjeg Volonterskog Oskara, koji se povodom Međunarodnog dana volontera dodjeljuje već 11 put.

 

Nikolina AntolićNikolina Antolić, suradnica za Poslove administracije imovine i registra ulagatelja iz Raiffeisen Investa, prva je dobitnica Volonterskog Oskara, nagrade za najaktivnijeg zagrebačkog volontera 2019. godine, dok su druga i treća nagrada dodijeljene Dragici Kipson iz udruge La Verna te Nini Sabolić iz Udruge za podršku žtvama i svjedocima.

Svečanom dodjelom u Staroj gradskoj vijećnici obilježen je završetak natječaja za ovogodišnjeg Volonterskog Oskara, koji se povodom Međunarodnog dana volontera dodjeljuje već 11 put.

Od ukupno 19 volontera koji su se prijavili na natječaj, stručno povjerenstvo prethodno je izabralo tri finalistice - Dragicu Kipson , Nikolinu Antolić te Ninu Sabolić, a odluku o prvoj dobitnici Oskara donijeli su građani, koji su za kandidate glasali putem internetske stranice.

Najveći broj njihovih glasova dobila je 25-godišnja volonterka udruge "Smiješak za sve" Nikolina Antolić, no uz nju, Oskare su dobile i ostale dvije finalistice, svaka za svoje volontersko područje.

Prilikom uručenja ove iznimne nagrade i priznanja za svoj nesebičan volonterski rad, Kristina Antolić je izjavila: "Što zapravo znači dati najbolje od sebe za drugog čovjeka kroz volonterske aktivnosti osvijestila sam dolaskom u udrugu za promicanje potreba djece, mladih i odraslih Smiješak za sve 2015. godine. Iako se na prvu vjerojatno čini „samo“ četiri godine, to su četiri godine tijekom kojih sam naučila živjeti drugačije - živjeti sretnije, živjeti uvažavajući ljude oko sebe i živjeti sa „zdravim  inatom“ koji se uvijek pobrine da na svoj način budem glas onih koji tu mogućnost nemaju. Samo sam jedna od 233 aktivnih volontera udruge te se svih 365 dana u godini trudimo mališane kroz bajkoviti svijet odvesti daleko od bolničkog svijeta, a jednako tako i korisnicima Centra za rehabilitaciju Stančić omogućiti integraciju u društvo. Danas je to osjećaj da je moj angažman potreban društvu koje me okružuje. U konačnici, „virus sreće“ zvan dobrobit volontiranja, najbolje će razumjeti svi oni koji su se okušali u volonterskim vodama. Nakon svakog volonterskog posjeta mališanima na bolničkim odjelima i njihove čarobne zahvalnosti, znam da ću se vratiti, nakon svakog zagrljaja znam da ću ih podijeliti još i više, nakon svakog uspješnog projekta koji je doprinio kvaliteti života drugog čovjeka znam da ću već ujutro potražiti neki novi", zaključila je Antolić. 

"Kroz finalistice nastojimo prikazati gdje se sve može volontirati i ističemo osobe koje tu čine korak više. Istovremeno znamo da kako god da odaberemo nismo pogriješili jer je svaki volonterski doprinos važan i svatko od nas daje onoliko koliko može", izjavila je izvršna direktorica Volonterskog centra Zagreb Jela Prgić Znika.

Prva dobitnica Volonterskog Oskara, Nikoina Antolić, istaknula je Prgić Znika, nagrađena je za nesebičnu ljubav koju je poklonila djeci, jer je od 2015. kroz 1474 volonterska sata u udruzi Smješak za sve, sudjelovala na projektima u kojima je pričala i čitala priče hospitaliziranoj djeci.
Dragica Kipson (63) iz udruge La Verna Oskara je zaslužila za posvećenost promicanju važnosti palijativne skrbi. Od 2012. poklonila je 2056 sati palijativnim pacijentima i njihovim obteljima, kroz brigu o bolesnicima, pružanje socijalne podrške, te, kako je istaknula, dajući osjećaj da ljudima da nisu sami.

Nini Sabolić dodijeljen je Oskar za pomoć i podršku koju je, volonirajući na telefonskoj liniji Nacionalnog pozivnog centra za žrtve kaznenih djela i prekršaja, pružila ranjivim skupinama.

"U Udruzi za podršku žrtvama i svjedocima pokazala je emocionalnu stabilnost i sposobnost nošenja s kriznim situacijama bez pokazivanja znakova stresa te je dosad skupila 438 volonterskih sati", istaknula je Prgić Znika.


Online Banking
Poslovanje s bankama
Poslovni
Publikacije

Naslov scheduler

 

Naslov scheduler

Naslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov scheduler

098 9842 972

Bruno 18.06.2018. 15:00 sati.

NaslovNaslov

 

Promjena nakon objave danas 16:18 555555

TEST 10:27