Kako ugovoriti mojaRBA?

 

Jednostavno! mojaRBA mobilno bankarstvo možete ugovoriti:

• u mojaRBA aplikaciji izborom opcije "Aktivacija videopozivom", nakon što ste preuzeli aplikaciju na svoj mobitel,
• putem internetskog bankarstva,
• u poslovnici.

 

mojaRBA aplikacija je uvijek „nova“

Bez predaha radimo na dodavanju novih funkcionalnosti i sa svakim ažuriranjem aplikacije dobivate više mogućnosti za bolje upravljanje svojim novcima.

mojaRBA

 • Jednostavnost plaćanja

  Jednostavnost plaćanja

  Plaćajte sigurno gdje god se nalazili. 

 • Kontrola troškova i prihoda

  Kontrola troškova i prihoda

  Lakše pratite i upravljajte troškovima.

 • Personalizacija prikaza računa

  Personalizacija prikaza računa

  Prilagodite prikaz svojim potrebama.

 

Život je lakši kad se dio bitnih aktivnosti odvija online

mojaRBA mobilno bankarstvo je siguran i jednostavan način da svoje svakodnevne obveze oko plaćanja odradite u hodu, s bilo koje lokacije. Besplatno preuzmite aplikaciju i, kad se radi o plaćanju prijateljima ili raznim institucijama, potpuno zaboravite na poslovnice, šaltere i redove.

Dogovorite sastanak

Molimo Vas unesite ime i prezime, minimalno 4 znaka.
Ovo polje je obavezno.
Ovo polje je obavezno.
Molimo Vas unesite ispravnu email adresu.
Ovo polje je obavezno.
Sjela je plaća ili mirovina na vaš tekući i na račun osobe koja vas je preporučila? Super! Uplatit ćemo 350 kuna na oba računa jednokratno tijekom sljedećeg mjeseca.
Suggestions

Your input is valuable to us. Please send us your suggestions.

Ovo polje je obavezno.
Ovo polje je obavezno.
Ovo polje je obavezno.

Nastavak solidne potražnje za radom u sad-u prema ISM I ADP izvješću

06.10.2022

S druge strane Atlantika, pokazatelj američkih neproizvodnih aktivnosti čije istraživanje provodi Institut za upravljanje opskrbom (ISM), skliznuo je u rujnu na mjesečnoj razini za 0,2pb na 56,7. 

 

Stoga je uslužni sektor u SAD-u zabilježio ekspanziju aktivnosti i 28 mjesec zaredom. Iako su pokazatelji blago usporili u odnosu na kolovoz, poslovna aktivnost i nove narudžbe uslužnih djelatnosti zadržali su se na solidnim ekspanzivnim razinama, signalizirajući i dalje snažnu potražnju unatoč ustrajnoj inflaciji, rastućim kamatnim stopama i zabrinutosti o gospodarskim izgledima. Istovremeno je pokazatelj cjenovnih pritisaka pao na najnižu razinu od početka 2021. i tako uputio na nastavak usporavanja rasta cijena. Pad pokazatelja zaostalih narudžbi, ali i smanjenje vremena isporuke od strane dobavljača, odražava nastavak skromne normalizacije opskrbnih lanaca.

Neočekivani rast pokazatelja zaposlenosti koji je poskočio na najveću razinu u posljednjih 6 mjeseci, sugerira uspješnost poduzeća u pronalaženju radnika. Rezultati izvješća istraživačkog instituta ADP također su uputili na rast zapošljavanja u rujnu. Naime, broj platnih spiskova u privatnim poduzećima povećan je za 208 tisuća, što je za 23 tisuće više nego u kolovozu. Važno je naglasiti da je dinamika zapošljavanja u prerađivačkom sektoru usporila, na što je uputilo i izvješće ISM pokazatelja prerađivačkih aktivnosti. Istovremeno se zahtjevi za naknade (novo)nezaposlenima zadržavaju na izrazito niskim razinama, a premda je evidentiran pad, i pokazatelj otvorenih radnih mjesta upućuje na snažnu potražnju za radom i otporno tržište rada. Ako bi sljedeće objave pokazatelja s tržišta rada koje su na rasporedu danas i u petak potvrdile navedena kretanja, ojačala bi očekivanja o nastavku agresivnog podizanja referentnih kamatnih stopa od strane Feda.
 


Online Banking
Poslovanje s bankama
Poslovni
Publikacije

Naslov scheduler

 

Naslov scheduler

Naslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov scheduler

098 9842 972

Bruno 18.06.2018. 15:00 sati.

NaslovNaslov

 

Promjena nakon objave danas 16:18 555555

TEST 10:27