Kako ugovoriti mojaRBA?

 

Jednostavno! mojaRBA mobilno bankarstvo možete ugovoriti:

• u mojaRBA aplikaciji izborom opcije "Aktivacija videopozivom", nakon što ste preuzeli aplikaciju na svoj mobitel,
• putem internetskog bankarstva,
• u poslovnici.

 

mojaRBA aplikacija je uvijek „nova“

Bez predaha radimo na dodavanju novih funkcionalnosti i sa svakim ažuriranjem aplikacije dobivate više mogućnosti za bolje upravljanje svojim novcima.

mojaRBA

 • Jednostavnost plaćanja

  Jednostavnost plaćanja

  Plaćajte sigurno gdje god se nalazili. 

 • Kontrola troškova i prihoda

  Kontrola troškova i prihoda

  Lakše pratite i upravljajte troškovima.

 • Personalizacija prikaza računa

  Personalizacija prikaza računa

  Prilagodite prikaz svojim potrebama.

 

Život je lakši kad se dio bitnih aktivnosti odvija online

mojaRBA mobilno bankarstvo je siguran i jednostavan način da svoje svakodnevne obveze oko plaćanja odradite u hodu, s bilo koje lokacije. Besplatno preuzmite aplikaciju i, kad se radi o plaćanju prijateljima ili raznim institucijama, potpuno zaboravite na poslovnice, šaltere i redove.

Dogovorite sastanak

Molimo Vas unesite ime i prezime, minimalno 4 znaka.
Ovo polje je obavezno.
Ovo polje je obavezno.
Molimo Vas unesite ispravnu email adresu.
Ovo polje je obavezno.
Sjela je plaća ili mirovina na vaš tekući i na račun osobe koja vas je preporučila? Super! Uplatit ćemo 350 kuna na oba računa jednokratno tijekom sljedećeg mjeseca.
Suggestions

Your input is valuable to us. Please send us your suggestions.

Ovo polje je obavezno.
Ovo polje je obavezno.
Ovo polje je obavezno.

Michael Georg Müller na konferenciji Razdoblje niskih kamatnih stopa

07.12.2017

Michael Georg Müller, predsjednik Uprave Raiffeisen banke, sudjelovao je kao panelist na konferenciji „Razdoblje niskih kamatnih stopa“.

 

Michael Georg Müller, predsjednik Uprave Raiffeisen banke, sudjelovao je kao panelist na konferenciji „Razdoblje niskih kamatnih stopa“, u organizaciji Hrvatske udruge poslodavaca, Jutarnjeg lista i Hrvatske udruge banaka.

Prije početka panela i rasprave, uvodna izlaganja koja su ujedno i poslužila kao uvod u diskusiju, održali su Velimir Šonje – „Determinante kamatnih marži 2000. – 2017.“ i Guste Santini – „Zakon spojenih posuda: kamatne stope, tečaj i porezi“.  

Uvodne prezentacije poslužile su kao uvod u panel raspravu koja je uslijedila, te je održana i  diskusija pod nazivom „Budućnost kamatnih stopa u Hrvatskoj“, na kojoj su sudjelovali: Michael Georg Müller (RBA), Marijana Ivanov (Ekonomski fakultet u Zagrebu), Zvonimir Savić (HGK), Vedran Šošić (HNB) Christoph Schoefboeck (ERSTE) i Frenki Laušić (Jutarnji list) kao moderator rasprave.

Nakon uvodnog dijela, Müller je u svom dijelu izlaganja među ostalim naglasio: „Smatram da je u Hrvatskoj vrlo visoko osiguranje depozita i to iznad prosjeka Europske unije. Ono što također primjećujemo je i vrlo visoka adekvatnost kapitala na tržištu. Kada govorimo o kreditiranju, možemo reći da je dinamika kreditiranja počela sa svojim oporavkom već prošle, odnosno 2016. godine, te je trend kreditiranja pozitivan i ove godine, unatoč krizi u Agrokoru. Naglasio bih također da se hrvatsko gospodarstvo mora razvijati dalje te moramo i dalje raditi na smanjenju NPL-ova, što je još uvijek goruće pitanje. Dodatno, imamo veliki broj poduzeća koje se kreditira van granica RH, zbog povoljnijih uvjeta, ali smo svjedoci i da se jedan dio portfelja počeo vraćati i u Hrvatsku. Konačno, kao zaključak, rekao bih da prilika za Hrvatsku leži u orijentiranju na izvoz visokokvalificiranih proizvoda“, zaključio je Müller. 


Online Banking
Poslovanje s bankama
Poslovni
Publikacije

Naslov scheduler

 

Naslov scheduler

Naslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov scheduler

098 9842 972

Bruno 18.06.2018. 15:00 sati.

NaslovNaslov

 

Promjena nakon objave danas 16:18 555555

TEST 10:27