Kako ugovoriti mojaRBA?

 

Jednostavno! mojaRBA mobilno bankarstvo možete ugovoriti:

• u mojaRBA aplikaciji izborom opcije "Aktivacija videopozivom", nakon što ste preuzeli aplikaciju na svoj mobitel,
• putem internetskog bankarstva,
• u poslovnici.

 

mojaRBA aplikacija je uvijek „nova“

Bez predaha radimo na dodavanju novih funkcionalnosti i sa svakim ažuriranjem aplikacije dobivate više mogućnosti za bolje upravljanje svojim novcima.

mojaRBA

 • Jednostavnost plaćanja

  Jednostavnost plaćanja

  Plaćajte sigurno gdje god se nalazili. 

 • Kontrola troškova i prihoda

  Kontrola troškova i prihoda

  Lakše pratite i upravljajte troškovima.

 • Personalizacija prikaza računa

  Personalizacija prikaza računa

  Prilagodite prikaz svojim potrebama.

 

Život je lakši kad se dio bitnih aktivnosti odvija online

mojaRBA mobilno bankarstvo je siguran i jednostavan način da svoje svakodnevne obveze oko plaćanja odradite u hodu, s bilo koje lokacije. Besplatno preuzmite aplikaciju i, kad se radi o plaćanju prijateljima ili raznim institucijama, potpuno zaboravite na poslovnice, šaltere i redove.

Dogovorite sastanak

Molimo Vas unesite ime i prezime, minimalno 4 znaka.
Ovo polje je obavezno.
Ovo polje je obavezno.
Molimo Vas unesite ispravnu email adresu.
Ovo polje je obavezno.
Sjela je plaća ili mirovina na vaš tekući i na račun osobe koja vas je preporučila? Super! Uplatit ćemo 350 kuna na oba računa jednokratno tijekom sljedećeg mjeseca.
Suggestions

Your input is valuable to us. Please send us your suggestions.

Ovo polje je obavezno.
Ovo polje je obavezno.
Ovo polje je obavezno.

Kreditna linija od 50 milijuna eura za RBA i RL

15.01.2014

Raiffeisenbank Austria d.d. (RBA) i Raiffeisen Leasing d.o.o. (RL) potpisali su kreditnu liniju s Europskom investicijskom bankom u ukupnom iznosu 50 milijuna eura.

 

Prednost ove kreditne linije su bespovratna sredstva iz EU fondova koja su raspoloživa za financiranje projekata energetske učinkovitosti te za ulaganja u infrastrukturne projekte za pružanje javnih usluga.

Sredstva iz zaključene kreditne linije namijenjena su prvenstveno sektoru malih i srednjih poduzeća, ali i većim poduzećima u privatnom ili javnomu vlasništvu koja ulažu u razvojne projekte. Koristit će se za financiranje obrtnoga kapitala i projekata te za kupnju putem leasing financiranja.

Zdenko Adrović, predsjednik Uprave RBA je povodom potpisivanja izjavio: "Suradnja s Europskom investicijskom bankom potvrda je da su članice Raiffeisen grupe u Hrvatskoj pouzdani partneri koji će nastaviti s financiranjem razvojnih projekata. Ulaskom u EU, hrvatski se poduzetnici suočavaju s pojačanom konkurencijom i pravilima poslovanja na zajedničkomu tržištu, a za uspjeh sektora malih i srednjih poduzeća ključno je povećanje konkurentnosti. Očekujemo da ćemo, i putem ove potpore EIB-a, doprinijeti tom cilju", zaključio je Adrović.

Miljenko Tumpa, predsjednik Uprave Raiffeisen Leasinga izjavio je: "Raiffeisen Leasing već niz godina surađuje s Europskom investicijskom bankom te na taj način klijentima nudi financijsku podršku za projekte leasinga po uvjetima koji su povoljniji u odnosu na komercijalne, a odnose se na programe koji su među ciljevima EU. I najnovija kreditna linija usmjerena je na financiranje investicijskih programa čiji su nositelji prvenstveno iz sektora malih i srednjih poduzeća, što je jedan od načina na koji i Raiffeisen Leasing doprinosi razvoju toga sektora u Hrvatskoj."


Online Banking
Poslovanje s bankama
Poslovni
Publikacije

Naslov scheduler

 

Naslov scheduler

Naslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov scheduler

098 9842 972

Bruno 18.06.2018. 15:00 sati.

NaslovNaslov

 

Promjena nakon objave danas 16:18 555555

TEST 10:27