Kako ugovoriti mojaRBA?

 

Jednostavno! mojaRBA mobilno bankarstvo možete ugovoriti:

• u mojaRBA aplikaciji izborom opcije "Aktivacija videopozivom", nakon što ste preuzeli aplikaciju na svoj mobitel,
• putem internetskog bankarstva,
• u poslovnici.

 

mojaRBA aplikacija je uvijek „nova“

Bez predaha radimo na dodavanju novih funkcionalnosti i sa svakim ažuriranjem aplikacije dobivate više mogućnosti za bolje upravljanje svojim novcima.

mojaRBA

 • Jednostavnost plaćanja

  Jednostavnost plaćanja

  Plaćajte sigurno gdje god se nalazili. 

 • Kontrola troškova i prihoda

  Kontrola troškova i prihoda

  Lakše pratite i upravljajte troškovima.

 • Personalizacija prikaza računa

  Personalizacija prikaza računa

  Prilagodite prikaz svojim potrebama.

 

Život je lakši kad se dio bitnih aktivnosti odvija online

mojaRBA mobilno bankarstvo je siguran i jednostavan način da svoje svakodnevne obveze oko plaćanja odradite u hodu, s bilo koje lokacije. Besplatno preuzmite aplikaciju i, kad se radi o plaćanju prijateljima ili raznim institucijama, potpuno zaboravite na poslovnice, šaltere i redove.

Dogovorite sastanak

Molimo Vas unesite ime i prezime, minimalno 4 znaka.
Ovo polje je obavezno.
Ovo polje je obavezno.
Molimo Vas unesite ispravnu email adresu.
Ovo polje je obavezno.
Sjela je plaća ili mirovina na vaš tekući i na račun osobe koja vas je preporučila? Super! Uplatit ćemo 350 kuna na oba računa jednokratno tijekom sljedećeg mjeseca.
Suggestions

Your input is valuable to us. Please send us your suggestions.

Ovo polje je obavezno.
Ovo polje je obavezno.
Ovo polje je obavezno.

Ivan Žižić panelist na Danu velikih planova

30.09.2016

Ivan Žižić, član Uprave RBA, sudjelovao je na Okruglom stolu "Prognoze za 2017. – Prilike i opasnosti" na konferenciji "Dan velikih planova" u organizaciji poslovnog tjednika Lider.

 

Ivan Žižić, član Uprave RBA, sudjelovao je na Okruglom stolu "Prognoze za 2017. – Prilike i opasnosti" na konferenciji "Dan velikih planova" u organizaciji poslovnog tjednika Lider.

Na danas održanoj, već tradicionalnoj konferenciji koja okuplja gospodarstvenike, ekonomiste, bankare, političare i medije, predstavljeni su planovi i očekivanja za sljedeću poslovnu godinu nekih od najvećih i najpropulzivnijih industrija i poduzeća u Hrvatskoj. Zaključci od strane čelnika poduzeća poslužili su kao svojevrsni uvod u panel raspravu, u kojoj su sudjelovali: Ivan Žižić (RBA), Anita Letica (Philip Morris), Denis Matijević (Agrofructus), Gianni Rossanda (Uljanik) i Pavo Zubak (AutoZubak), Mario Žižek (Addiko bank) te moderatorice Gordana Gelenčer (Lider) i Vedrana Jelušić Kašić (EBRD).

Najzanimljivija tema na panelu bila je jeftinije financiranje poduzetničkih projekata i smanjenje kamatnih stopa te olakšavanje puta do sredstava za poduzetnike. Osim predstavljanja planova Raiffeisen banke za predstojeće poslovno razdoblje, Ivan Žižić prokomentirao je i aktualne teme.

"Vjerujem u nastavak započetog rasta kreditnih aktivnosti kod poduzeća, a kod sektora stanovništva ohrabruju naznake da se razduživanje približava svom kraju. Dobivamo signale da se investicijski ciklus ponovno polako pokreće, što svakako ulijeva nadu za poticaj rasta gospodarstva u cjelini. Rast kamatnih stopa ne očekujemo u predstojećem razdoblju, ni na domaćem niti na inozemnim tržištima. Poduzetnici u Hrvatskoj su pozitivno promijenili svoje ponašanje u postrecesijskom razdoblju, u smislu odgovornijeg ponašanja prema zaduživanju i u smislu svjesnosti rizika. Međutim, potrebna nam je doza zdravog optimizma, pri čemu su banke uvijek spremne financijskih podržati kvalitetne projekte".

Zaključak Okruglog stola o tome što nam je potrebno za poticanje gospodarstva su: optimizam poduzetnika, partnerstvo s institucijama, kvalitetno dugoročno planiranje uz olakšane uvjete poslovanja, sve u cilju oporavka gospodarstva u relativno kratkom razdoblju. Svi okupljeni panelisti su zaključili kako je pred nama izuzetno povoljno razdoblje za investiranje, te da je potrebno iskoristiti ga što kvalitetnije. Također, svi su se izlagači složili s tezom kako je pred nama tri do pet godina pozitivnih trendova.


Online Banking
Poslovanje s bankama
Publikacije

Naslov scheduler

 

Naslov scheduler

Naslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov scheduler

098 9842 972

Bruno 18.06.2018. 15:00 sati.

NaslovNaslov

 

Promjena nakon objave danas 16:18 555555

TEST 10:27