Kako ugovoriti mojaRBA?

 

Jednostavno! mojaRBA mobilno bankarstvo možete ugovoriti:

• u mojaRBA aplikaciji izborom opcije "Aktivacija videopozivom", nakon što ste preuzeli aplikaciju na svoj mobitel,
• putem internetskog bankarstva,
• u poslovnici.

 

mojaRBA aplikacija je uvijek „nova“

Bez predaha radimo na dodavanju novih funkcionalnosti i sa svakim ažuriranjem aplikacije dobivate više mogućnosti za bolje upravljanje svojim novcima.

mojaRBA

 • Jednostavnost plaćanja

  Jednostavnost plaćanja

  Plaćajte sigurno gdje god se nalazili. 

 • Kontrola troškova i prihoda

  Kontrola troškova i prihoda

  Lakše pratite i upravljajte troškovima.

 • Personalizacija prikaza računa

  Personalizacija prikaza računa

  Prilagodite prikaz svojim potrebama.

 

Život je lakši kad se dio bitnih aktivnosti odvija online

mojaRBA mobilno bankarstvo je siguran i jednostavan način da svoje svakodnevne obveze oko plaćanja odradite u hodu, s bilo koje lokacije. Besplatno preuzmite aplikaciju i, kad se radi o plaćanju prijateljima ili raznim institucijama, potpuno zaboravite na poslovnice, šaltere i redove.

Dogovorite sastanak

Molimo Vas unesite ime i prezime, minimalno 4 znaka.
Ovo polje je obavezno.
Ovo polje je obavezno.
Molimo Vas unesite ispravnu email adresu.
Ovo polje je obavezno.
Sjela je plaća ili mirovina na vaš tekući i na račun osobe koja vas je preporučila? Super! Uplatit ćemo 350 kuna na oba računa jednokratno tijekom sljedećeg mjeseca.
Suggestions

Your input is valuable to us. Please send us your suggestions.

Ovo polje je obavezno.
Ovo polje je obavezno.
Ovo polje je obavezno.

Irena Bašić Štefanić panelistica na konferenciji „Kako motivirati djelatnike“

15.11.2018

Vjerujem da su vrijednosti koje poduzeće zastupaju, kroz poruke koje se odašilju, jednako važne u motiviranju djelatnika, rekla je Bašić Štefanić.

 

Irena Bašić Štefanić, direktorica Upravljanja ljudskim potencijalima RBA, sudjelovala je kao panelistica na konferenciji „Kako motivirati djelatnike“, u organizaciji Poslovnog dnevnika.

Prije početka panela i rasprave, uvodno izlaganje koje je ujedno i poslužilo kao uvod u diskusiju, održao je Nikola Nikšić (Konter d.o.o.), koji je govorio o načinima na koje kompanije motiviraju svoje djelatnike te o novim trendovima u upravljanju ljudskim potencijalima u velikim poslovnim sustavima. Nakon uvodnog dijela, uslijedila je panel rasprava pod nazivom „Načini motivacije i zadržavanja radnika u velikim kompanijama“, na kojoj su sudjelovali: Irena Bašić Štefanić (RBA), Milica Jovanović (HUP), Stela Stare (INA), Gordana Fabris (Agrokor) te Vladimir Nišević, glavni urednik Poslovnog dnevnika, kao moderator panela.   

U svom obraćanju, Irena Bašić Štefanić je naglasila: „Prilikom promišljanja poslovnih procesa, postoje razni načini na koji se djelatnici mogu dodatno motivirati. Naime, mi danas pokušavamo transformirat svoje poslovanje u smjeru kreiranja vrhunskog korisničkog iskustva, a to je nemoguće ostvariti s nezadovoljnim ili nemotiviranim djelatnicima. Naravno da je financijska stimulacija djelatnika učinkovita, ali ona je uistinu kratkoročnog vijeka. Prilika da rade ono što ih zanima, pristojna i dostojna primanja, kreativna i poticajna radna okolina; sve su to dijelovi koji uz još dodatne načine motivacije čine cjelinu i u konačnici zadovoljnog djelatnika. Smatram da je vrlo važno biti svjestan da se djelatnicima ipak ne može pružiti sve, odnosno ne postoji poduzeće na tržištu koje je vrhunsko u svim spomenutim elementima. Vjerujem da su vrijednosti koje poduzeće zastupaju, kroz poruke koje se odašilju, jednako važne u motiviranju djelatnika. Moje iskustvo s mladim ljudima pokazuje da je transparentna komunikacija te prvenstveno prilika da aktivno pridonose konkretnim rješenjima unutar poduzeća snažna motivacija“, zaključila je Bašić Štefanić.

"Kako motivirati djelatnike" konferencija je koja okuplja veliki broj stručnjaka iz sfere upravljanja ljudskim potencijalima, te kroz interaktivne radionice i panel rasprave nudi odgovore o trendovima na tržištu, sustavima nagrađivanja unutar malih i velikih poslovnih sustava te motivaciji djelatnika. Više informacija o konferenciji možete pročitati na web stranicama Poslovnog dnevnika.


Online Banking
Poslovanje s bankama
Poslovni
Publikacije

Naslov scheduler

 

Naslov scheduler

Naslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov scheduler

098 9842 972

Bruno 18.06.2018. 15:00 sati.

NaslovNaslov

 

Promjena nakon objave danas 16:18 555555

TEST 10:27