test

tets

Kako ugovoriti mojaRBA?

 

Jednostavno! mojaRBA mobilno bankarstvo možete ugovoriti:

• u mojaRBA aplikaciji izborom opcije "Aktivacija videopozivom", nakon što ste preuzeli aplikaciju na svoj mobitel,
• putem internetskog bankarstva,
• u poslovnici.

 

mojaRBA aplikacija je uvijek „nova“

Bez predaha radimo na dodavanju novih funkcionalnosti i sa svakim ažuriranjem aplikacije dobivate više mogućnosti za bolje upravljanje svojim novcima.

mojaRBA

 • Jednostavnost plaćanja

  Jednostavnost plaćanja

  Plaćajte sigurno gdje god se nalazili. 

 • Kontrola troškova i prihoda

  Kontrola troškova i prihoda

  Lakše pratite i upravljajte troškovima.

 • Personalizacija prikaza računa

  Personalizacija prikaza računa

  Prilagodite prikaz svojim potrebama.

 

Život je lakši kad se dio bitnih aktivnosti odvija online

mojaRBA mobilno bankarstvo je siguran i jednostavan način da svoje svakodnevne obveze oko plaćanja odradite u hodu, s bilo koje lokacije. Besplatno preuzmite aplikaciju i, kad se radi o plaćanju prijateljima ili raznim institucijama, potpuno zaboravite na poslovnice, šaltere i redove.

FWR Privatno bankarstvo Raiffeisen banke ponovno najbolje u Hrvatskoj

01.04.2019

Friedrich Wilhelm Raiffeisen Privatno bankarstvo (FWR) ponovno je proglašeno najboljim privatnim bankarstvom u Hrvatskoj, ovog puta od eminentnog specijaliziranog magazina Euromoney. 

 

Friedrich Wilhelm Raiffeisen Privatno bankarstvo (FWR) ponovno je proglašeno najboljim privatnim bankarstvom u Hrvatskoj, ovog puta od eminentnog specijaliziranog magazina Euromoney. Ovo je treći puta u posljednje četiri godine kako je FWR Privatno bankarstvo Raiffeisen banke dobilo priznanje od vodećih svjetskih financijskih magazina za kvalitetu i izvrsnost u poslovanju. Podsjećamo, 2016. i 2018. godine, FWR Privatno bankarstvo također je proglašeno najboljim u Hrvatskoj od strane specijaliziranog financijskog magazina Global Finance iz New Yorka.

Više od dvije tisuće privatnih bankara iz svijeta sudjelovalo je u istraživanju magazina Euromoney na temu privatnog bankarstva s ciljem kreiranja pregleda najboljih usluga u privatnom bankarstvu po regijama i područjima usluga. Ispunjavanjem online ankete privatni bankari imali su mogućnost dati svoj glas kolegama iz financijske industrije.

"FWR Privatno bankarstvo Raiffeisen banke ponovno je zauzelo vodeću poziciju u segmentu privatnog bankarstva u Hrvatskoj, što proizlazi iz visoke profesionalnosti i stručnosti koju pružamo našim klijentima. Drago nam je da smo opet prepoznati od strane struke na globalnoj razini, kao banka koja kreira i nudi usluge sukladno potrebama klijenata te im pruža potporu pri donošenju njihovih financijskih odluka. Ova nagrada dodatno nas motivira te osnažuje da i dalje budemo usmjereni na dostavljanje kreativnih rješenja i odgovora na zahtjeve naših klijenata", izjavila je Višnja Božinović, članica Uprave Raiffeisen banke.

Euromoney je mjesečni časopis na engleskom jeziku usmjeren na poslovanje i financije. Njegove teme obuhvaćaju globalno bankarstvo, makroekonomiju i tržišta kapitala, dugove i kapital. Časopis sadrži komentare, profile i intervjue s glavnim rukovoditeljima i visokim dužnosnicima u financijama.

Euromoney  globalna anketa o privatnom bankarstvu objavljuje se svake godine te se traži od privatnih bankara diljem svijeta da identificiraju i glasaju za najbolje pružatelje usluga u privatnom bankarstvu.

Listu svih pobjednika ovog natjecanja može se pronaći na službenim stranicama Euromoneya.


O nama
Online Banking
Poslovanje s bankama
Poslovni
Publikacije

Naslov scheduler

 

Naslov scheduler

Naslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov scheduler

098 9842 972

Bruno 18.06.2018. 15:00 sati.

NaslovNaslov

 

Promjena nakon objave danas 16:18 555555

TEST 10:27