Kako ugovoriti mojaRBA?

 

Jednostavno! mojaRBA mobilno bankarstvo možete ugovoriti:

• u mojaRBA aplikaciji izborom opcije "Aktivacija videopozivom", nakon što ste preuzeli aplikaciju na svoj mobitel,
• putem internetskog bankarstva,
• u poslovnici.

 

mojaRBA aplikacija je uvijek „nova“

Bez predaha radimo na dodavanju novih funkcionalnosti i sa svakim ažuriranjem aplikacije dobivate više mogućnosti za bolje upravljanje svojim novcima.

mojaRBA

 • Jednostavnost plaćanja

  Jednostavnost plaćanja

  Plaćajte sigurno gdje god se nalazili. 

 • Kontrola troškova i prihoda

  Kontrola troškova i prihoda

  Lakše pratite i upravljajte troškovima.

 • Personalizacija prikaza računa

  Personalizacija prikaza računa

  Prilagodite prikaz svojim potrebama.

 

Život je lakši kad se dio bitnih aktivnosti odvija online

mojaRBA mobilno bankarstvo je siguran i jednostavan način da svoje svakodnevne obveze oko plaćanja odradite u hodu, s bilo koje lokacije. Besplatno preuzmite aplikaciju i, kad se radi o plaćanju prijateljima ili raznim institucijama, potpuno zaboravite na poslovnice, šaltere i redove.

Dogovorite sastanak

Molimo Vas unesite ime i prezime, minimalno 4 znaka.
Ovo polje je obavezno.
Ovo polje je obavezno.
Molimo Vas unesite ispravnu email adresu.
Ovo polje je obavezno.
Sjela je plaća ili mirovina na vaš tekući i na račun osobe koja vas je preporučila? Super! Uplatit ćemo 350 kuna na oba računa jednokratno tijekom sljedećeg mjeseca.
Suggestions

Your input is valuable to us. Please send us your suggestions.

Ovo polje je obavezno.
Ovo polje je obavezno.
Ovo polje je obavezno.

FWR Privatno bankarstvo ponovno potvrdilo izvrsnost i nagrađeno za najbolje privatno bankarstvo u Hrvatskoj

10.12.2019

FWR Privatno bankarstvo Raiffeisen banke osvojilo je prestižnu titulu „The World's Best Private Banks 2020“, te potvrdilo iznimno visoki standard kvalitete u segmentu privatnog bankarstva

 

Friedrich Wilhelm Raiffeisen Privatno bankarstvo (FWR) ponovno je proglašeno najboljim privatnim bankarstvom u Hrvatskoj od strane eminentnog specijaliziranog financijskog magazina Global Finance iz New Yorka, i to treći puta u posljednje dvije godine. Tako je krajem ove godine, FWR Privatno bankarstvo Raiffeisen banke osvojilo prestižnu titulu „The World's Best Private Banks 2020“, te potvrdilo iznimno visoki standard kvalitete u segmentu privatnog bankarstva. 

Global Finance magazin objavio je rezultate za najbolja privatna bankarstva u svijetu, dok će potpuno izvješće biti dostupno u prosinačkom izdanju magazina Global Finance. Svečano uručenje prestižne nagrade održat će se u ožujku 2020. godine u New Yorku.  

Stručni žiri uredništva magazina Global Finance, biralo je pobjednike prema velikom broju parametara iz industrije privatnog bankarstva te su korišteni svi raspoloživi podaci iz relevantnih provedenih istraživanja tržišta, komentara i analiza analitičara i menadžera, te podataka podnesenih od strane korisnika usluga privatnog bankarstva, u razdoblju od početka srpnja 2018. godine, do kraja lipnja 2019. godine. 

Michael Müller, predsjednik Uprave Raiffeisenbank Austria d.d. (RBA) ovom je prilikom izjavio: „Titula koju smo osvojili po treći puta u svega dvije godine, uistinu je potvrda visoke profesionalnosti i kvalitete usluga privatnog bankarstva koju nudimo od 2013. godine. Ponovno imamo priliku biti ponosni što je naša stručnost prepoznata na međunarodnoj razini te što smo dvije godine zaredom dobitnici priznanja od strane jednog od najboljih financijskih magazina na svijetu. Nagrada za najbolje privatno bankarstvo svakako je potvrda izvrsnosti i kvalitete usluge koju nudimo našim klijentima. Ljestvicu na tržištu smo visoko postavili, ali vjerujem da će našem timu ovo biti samo dodatni poticaj za davanje maksimuma te da ćemo i u godinama koje slijede ostvarivati najbolje rezultate za svoje klijente“, zaključio je Müller. 

Joseph D. Giarraputo, izdavač i urednički direktor magazina Global Finance je rekao sljedeće: "Kako su brojke svjetskih bogataša rasle, oni su postali sve raznolikiji – u podrijetlu, stavovima i očekivanjima. Dobitnici nagrada za privatne banke, od strane Global Financea, pokazali su spretnost i sofisticiranost u prilagođavanju novim stvarnostima upravljanja bogatstvom. Oni su u stanju održati fokus koji je potreban za održavanje dugoročne stabilnosti", zaključio je Giarraputo. 

Global Finance magazin, osnovan je 1987. godine te se distribuira u 188 zemalja. Magazin se isporučuje višim korporacijskim i financijskim službenicima, koji su odgovorni za investicijske i strateške odluke u multinacionalnim kompanijama i ostalim  financijskim institucijama. Global Finance se također isporučuje na osam tisuća  međunarodnih portfeljnih ulagača, koji su odgovorni za više od 80 posto ukupne svjetske imovine pod profesionalnim upravljanjem.

Službene web stranice Global Finance magazina – GFMag.com – nude stručnu analizu i članke, koji čine naslijeđe od ukupno 31 godinu iskustva na međunarodnim financijskim tržištima. Global Finance, sa sjedištem u New Yorku, ima svoje urede širom svijeta te redovito odabire vrhunske izvođače među bankama i drugim pružateljima financijskih usluga. Ove nagrade su danas pouzdani standard izvrsnosti za globalnu financijsku zajednicu.
Listu svih pobjednika ovog natjecanja može se pronaći na službenim stranicama Global Finance magazina.


Online Banking
Poslovanje s bankama
Poslovni
Publikacije

Naslov scheduler

 

Naslov scheduler

Naslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov schedulerNaslov scheduler

098 9842 972

Bruno 18.06.2018. 15:00 sati.

NaslovNaslov

 

Promjena nakon objave danas 16:18 555555

TEST 10:27