Svaki prvak ima svoju priču.
Započnite svoju pobjedničku priču uz pravog partnera.

Svaki prvak ima svoju priču.
Započnite svoju pobjedničku priču uz pravog partnera.

Saznajte više

Djoker u paru s Raiffeisen Bank International

 

Novak Đoković, trenutni broj 1 te jedan od najboljih tenisača današnjice, i Raiffeisen Bank International AG (RBI) su se udružili u sponzorskom ugovoru tijekom sljedeće tri godine.

Đoković, koji drži rekord s punih 316 tjedana na prvoj poziciji svjetskog tenisa, postaje brend ambasador Raiffeisen Bank International (RBI) i njezinih podružnica Centralne i Istočne Europe.

 

 

“Jako smo ponosni što imamo Novaka koji potpisuje našu viziju, a to je da smo broj 1 banka po preporuci klijenata. Vjerujemo da će naše partnerstvo odlično odgovarati jednima i drugima“, istaknuo je Johann Strobl, predsjednik Uprave Raiffeisen Bank International.

Uvijek birajte najbolje

 

U Raiffeisen reklamnoj kampanji nastupa poznati tenisač koji svoje izbore ne prepušta slučaju. Od odjeće do top loptice za serviranje, Đoković uvijek odabire najbolje. Zašto ne bismo svi u svakoj životnoj situaciji radili upravo to - između više ponuda odabrali onu koja nam je najbolja?

Iza zavjesa: kako je nastala reklama

 

U kratkom videu, koji daje najzanimljivije situacije sa samog snimanja reklame, pogledajte unutrašnjost Novakovog monaškog doma te otkrijte ideju koja stoji iza novougovorene suradnje tenisača i Raiffeisen Bank International. Video je na njemačkom jeziku s engleskim prijevodom.

Birajte ono što je vama najbolje.

S bilo koje lokacije dođite do željene informacije o našim uslugama i proizvodima jer naša ePoslovnica ima uvijek otvorena vrata. Kad odaberete ono što je za vas najbolje, zatražite ili ugovorite željenu uslugu ili proizvod online. Brzo i precizno, baš poput servisa teniskog prvaka.

Ugovorite usluge online