Proslava 15. godišnjice otvaranja RBA poslovnice u Slavonskom Brodu

21.10.2016

Danas je u Slavonskom Brodu održana proslava 15. godišnjice otvorenja prve poslovnice RBA. Svečanoj proslavi prisustvovali su čelnici grada Slavonskog Broda.

 

Danas je u Slavonskom Brodu održana proslava 15. godišnjice otvorenja prve poslovnice RBA. Svečanoj proslavi prisustvovali su čelnici grada Slavonskog Broda: Mirko Duspara, gradonačelnik i Tea Tomas, dogradonačelnica grada Slavonski Brod, kao i župan Brodsko-posavske županije Danijel Marušić, a svečano otvorenje predvodio je Ivan Žižić, član Uprave RBA s Krunoslavom Baumschabel-Banić, direktoricom Regije za poslovanje s pravnim subjektima. Svečanost su uveličali i brojni drugi uzvanici.

Prva poslovnica RBA u Slavonskom Brodu počela je s radom 2001. godine, a nedugo zatim uslijedile su još dvije poslovnice. Svečana proslava 15. godišnjice održala se u prisustvu klijenata i zaposlenika Banke, koji su i zaslužni za dugo i uspješno poslovanje. Svečano druženje svojim je nastupom uveličala i glazbena udruga Regoč, koja je uz udrugu Slap bila primatelj donacije od 15 tisuća kuna.

Proslavi su prisustvovali Ivan Žižić - član Uprave, Ivan Vidaković - direktor Poslovanja sa stanovništvom, Ivan Olujić - direktor Regije za poslovanje sa stanovništvom, Krunoslava Baumschabel-Banić - direktorica Regije za poslovanje s pravnim subjektima te Dubravka Magaš - voditeljica prve poslovnice u Slavonskom Brodu. Prilikom svečanosti, RBA je obilježila dugogodišnju uspješnu suradnju s lokalnom zajednicom te donirala ukupno 30 tisuća kuna humanitarnim udrugama s područja Slavonskog Broda.

Posjetiteljima se prvi obratio Žižić te se tom prilikom zahvalio klijentima na ukazanom povjerenju, no i kolegama koji su zaslužni za uspješno poslovanje. Krunoslava Baumschabel- Banić pohvalila je dugogodišnju suradnju sa Slavonskim Brodom te pohvalila uspješan projekt gradske blagajne kao jedinstveni projekt u Republici Hrvatskoj.

Ivan Žižić je istaknuo sljedeće: "Poslovnica Raiffeisen banke u Slavonskom Brodu svoja je vrata klijentima prvi put otvorila 2001. godine. Obilježavanje 15 godina poslovanja vrijedno je postignuće, te mogu napomenuti da je otvaranje ove poslovnice bio jedan od prvih koraka u organiziranju poslovanja prema cijeloj regiji. Upravo je to razlog što će ova poslovnica uvijek imati posebno mjesto i značaj za Banku. Danas u Slavonskom Brodu poslujemo putem tri poslovnice te ćemo i dalje težiti pružanju najbolje usluge našim klijentima. Želio bih zahvaliti svim našim klijentima na ukazanom povjerenju i istaknuti da ćemo i dalje činiti sve kako bismo poslovali u skladu s potrebama i očekivanjima naših klijenata. Također, iskorištavam ovu priliku da zahvalim svim kolegama koji su zaslužni za rezultate koje postižemo i što je najvažnije, koji su na raspolaganju našim klijentima", zaključio je Žižić.

Obilježavanju 15. godišnjice pridružili su se Mirko Duspara, gradonačelnik Slavonskog Broda i Tea Tomas, dogradonačelnica Slavonskog Broda. Mirko Duspara je ovom prilikom izjavio: "Iskoristio bih ovu priliku i zahvalio se Raiffeisen banci na 15 godina poslovanja u regiji, poglavito u Slavonskom Brodu, gdje su uistinu neizostavan partner lokalnim gospodarstvenicima. Također, naglasio bih da mi je neizmjerno drago što je RBA odlučila vratiti zajednici u kojoj posluje, putem donacija i podrške koje je iskazala prema lokalnim udrugama, te se zahvaljujem i na dugogodišnjem partnerstvu koju kao Grad imamo s Raiffeisen bankom. Za kraj, vjerujem da su bolja vremena pred svima nama, pogotovo pred poduzetnicima, te vam želim još puno uspješnih godina poslovanja u Slavonskom Brodu".

RBA je iskoristila ovu priliku da podsjeti na svoju suradnju s lokalnom zajednicom te donirala iznose od 15 tisuća kuna dvjema udrugama - udruzi Regoč i udruzi Slap. Humanitarna udruga Regoč okuplja osobe s intelektualnim teškoćama i njihove obitelji, dok dobrotvorna udruga Slap okuplja roditelje i članove obitelji djece oboljele od malignih i rijetkih bolesti.

Proslava 15. godišnjice uspješnog poslovanja obilježena je i promotivnom ponudom koju je RBA namijenila za sve postojeće i nove klijente, a uključuje pogodnosti FlexiPLUS tekućeg računa 6 mjeseci bez naknade te kreditne kartice bez upisnine i članarine za prvu godinu korištenja uz 250 kuna Zlatne RBICE na kreditnoj kartici.