Kako do predodobrenja kredita u samo 10 minuta?

Trebate kredit, ali niste sigurni koliki kredit možete dobiti? Saznajte koje su vam sve informacije potrebne kako biste u roku od 10 minuta dobili predodobrenje kredita!

1

Koja vas vrsta kredita zanima i koliki iznos kredita trebate?

Kako bi započeli s predodobrenjem, našem ćete bankaru reći koliki iznos biste željeli podići, za što vam je potreban te želite li kredit s fiksnom ili promjenjivom kamatnom stopom.
Za stambeni kredit potrebna nam je i informacija o okvirnoj tržišnoj vrijednosti nekretnine.

 

STAMBENI
KREDIT

 

NENAMJENSKI
KREDIT

2

Jeste li zaposleni i kolika su vaša mjesečna primanja?

Informacije o vašim mjesečnim primanjima jedan su od najvažnijih dijelova procesa predodobrenja. Za ovo su nam potrebne informacije o stupnju vašeg obrazovanja, o tome gdje radite, koliko dugo tamo radite i kolika vam je bila prosječna plaća u zadnja tri mjeseca te jeste li zaposleni na određeno ili neodređeno i koliki je vaš ukupni radni staž.

 

Poduzeće d.d.,
PROSJEČNA PLAĆA,
Ugovor na određeno,
Ugovor na neodređeno

 

Možete li nam reći više o svojem kućanstvu i troškovima?

 
 
 
 
 
 

Potrebne su nam informacije o statusu i mjesečnim troškovima vašeg kućanstva (režije, hrana, drugi troškovi), kao i informacije o ostalim financijskim obvezama (dopušteno prekoračenje, kreditna kartica, kredit). Također ćemo vas pitati i osnovne informacije o vašem bračnom statusu te osobama s kojima živite.

3