FWR Privatno bankarstvo Raiffeisen banke ponovno najbolje u Hrvatskoj

01.04.2019

Friedrich Wilhelm Raiffeisen Privatno bankarstvo (FWR) ponovno je proglašeno najboljim privatnim bankarstvom u Hrvatskoj, ovog puta od eminentnog specijaliziranog magazina Euromoney. 

 

Friedrich Wilhelm Raiffeisen Privatno bankarstvo (FWR) ponovno je proglašeno najboljim privatnim bankarstvom u Hrvatskoj, ovog puta od eminentnog specijaliziranog magazina Euromoney. Ovo je treći puta u posljednje četiri godine kako je FWR Privatno bankarstvo Raiffeisen banke dobilo priznanje od vodećih svjetskih financijskih magazina za kvalitetu i izvrsnost u poslovanju. Podsjećamo, 2016. i 2018. godine, FWR Privatno bankarstvo također je proglašeno najboljim u Hrvatskoj od strane specijaliziranog financijskog magazina Global Finance iz New Yorka.

Više od dvije tisuće privatnih bankara iz svijeta sudjelovalo je u istraživanju magazina Euromoney na temu privatnog bankarstva s ciljem kreiranja pregleda najboljih usluga u privatnom bankarstvu po regijama i područjima usluga. Ispunjavanjem online ankete privatni bankari imali su mogućnost dati svoj glas kolegama iz financijske industrije.

"FWR Privatno bankarstvo Raiffeisen banke ponovno je zauzelo vodeću poziciju u segmentu privatnog bankarstva u Hrvatskoj, što proizlazi iz visoke profesionalnosti i stručnosti koju pružamo našim klijentima. Drago nam je da smo opet prepoznati od strane struke na globalnoj razini, kao banka koja kreira i nudi usluge sukladno potrebama klijenata te im pruža potporu pri donošenju njihovih financijskih odluka. Ova nagrada dodatno nas motivira te osnažuje da i dalje budemo usmjereni na dostavljanje kreativnih rješenja i odgovora na zahtjeve naših klijenata", izjavila je Višnja Božinović, članica Uprave Raiffeisen banke.

Euromoney je mjesečni časopis na engleskom jeziku usmjeren na poslovanje i financije. Njegove teme obuhvaćaju globalno bankarstvo, makroekonomiju i tržišta kapitala, dugove i kapital. Časopis sadrži komentare, profile i intervjue s glavnim rukovoditeljima i visokim dužnosnicima u financijama.

Euromoney  globalna anketa o privatnom bankarstvu objavljuje se svake godine te se traži od privatnih bankara diljem svijeta da identificiraju i glasaju za najbolje pružatelje usluga u privatnom bankarstvu.

Listu svih pobjednika ovog natjecanja može se pronaći na službenim stranicama Euromoneya.