RBA prezentirala ponudu turističkih kredita u suradnji s Adriagateom

08.03.2019

Raiffeisenbank Austria d.d. (RBA) ostvarila je suradnju s turističkom agencijom Adriagate iz Splita, jednom od najvećih turističkih agencija u Hrvatskoj.

 

Raiffeisenbank Austria d.d. (RBA) ostvarila je suradnju s turističkom agencijom Adriagate iz Splita, inače jednom od najvećih turističkih agencija u Hrvatskoj, te je tako predstavila ponudu turističkih kredita u Biogradu n/m privatnim iznajmljivačima u hotelu Ilirija.

Raiffeisen banka prepoznala je vrijednost sudjelovanja u ovom projektu budući da se radi o jednoj od najvećih turističkih agencija, koja je specijalizirana i za posredovanje u prodaji smještajnih kapaciteta na području Hrvatske čije stranice posjećuje preko 6 milijuna gostiju godišnje, dok ih više od 100.000 ostvari rezervaciju smještaja.

RBA u svojoj ponudi nudi rješenje i fizičkim i pravnim osobama koje se bave turističkom djelatnošću, iznajmljivanje apartmana i soba (obiteljski smještaj) te svima koji se žele pripremiti za turističku sezonu. Slijedom toga su, Robert Svilović – direktor Regije za poslovanje sa stanovništvom, Ines Bašić – voditeljica Grupe poslovnica i Ana Valčić – specijalistica Poslovnog odnosa, na održanoj radionici prezentirali RBA Turističke kredite za fizičke osobe koje se bave iznajmljivanjem smještajnih ili turističkih kapaciteta, turističke kredite za mala i srednja poduzeća (kredite za pripremu turističke sezone, HBOR kredite i kredite uz EIF jamstvo).

Robert Svilović je nakon završetka radionice istaknuo: „Smatram ovu suradnju izrazito važnom jer nam pruža priliku, da u direktnom kontaktu s iznajmljivačima te potencijalnim korisnicima naših usluga, razgovaramo o svim njihovim potrebama i mogućnostima koje im kao Banka možemo pružiti. Ugodno sam iznenađen odazivom zainteresiranih iznajmljivača jer je bio veći nego smo planirali, što samo dokazuje da smo "pogodili" temu od interesa. Nakon što smo održali interaktivnu radionicu, pozitivnih komentara i upita nije nedostajalo, te mi je iznimno drago što smo imali priliku ostvariti ovakav networking među privatnim iznajmljivačima, odnosno potencijalnim korisnicima RBA usluga i proizvoda. U planu imamo još dvije radionice, koje će biti održane na Korčuli i u Privlaci, te vjerujem da ćemo ostvariti dodatne vrijedne kontakte među zajednicom privatnih iznajmljivača“, zaključio je Svilović.

Adriagate je agencija specijalizirana za posredovanje u prodaji smještajnih kapaciteta u Hrvatskoj na području Istre, Kvarnera, Dalmacije, kontinentalne Hrvatske i Crne Gore. Uspješno djeluju od 2001. godine sa sjedištem u Splitu gdje je smješten i centralni rezervacijski sustav na kojem se vodi booking za više od 10.000 apartmana i kuća za odmor.